Bomber Jacket

Jarní počasí i sluníčko nám konečně přeje a bomber jacket rozhodně nesmí chybět v šatníku každé ženy. Pokud chci vyměnit sako, či křivák, tak sáhnu jednoznačně po tomto módním kousku, který naleznete skoro v každém módním domě, prostě móda se vrací.  Za tento minimalistický oděv jsem velice ráda, protože je nejenom univerzální, pohodlný,  variabilní, ale hlavně se dá nosit i kombinovat se vším. Vlastníte i vy bundičku ve stylu bomber?
V dnešním článku se můžete inspirovat pohodlným outfitem, kde hlavní rolí samozřejmě hraje bomber bunda v zemité barvě ozvláštněná nášivkami, které jsou letos neuvěřitelně in. Tento styl bundičky se mi líbí a to hodně, určitě bych ještě nepohrdla ani v nějakém světle růžovém odstínu. Takto oblečená můžete vyrazit do města i na nějaký výlet do přírody. Celý look jsem doplnila teniskami a malou kabelkou. Nejde si nevšimnout elegantních originálních šperků, díky kterým obyčejný look vypadá neobyčejně. Mimochodem, nezapomeňte soutěžit o poukázku na náramek Trollbeads.
Boty ADIDAS / Kabelka VALENTINO / Kalhoty, bomber zde / Tričko ELLE / Hodinky STORM / Prstýnek PRECIOSA / Náramek, náhrdelník TROLLBEADS



Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Skvelý štýl a ten bomber vážne top!
    |SYDNEYSLEEK|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, takto se cítím příjemně a bundičku nosím teď často :)

      Vymazat
  2. Je perfekní jak kombinuješ levné s drahým a výsledek vždy stojí za to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tento styl kombinaci nosím a ráda zde prezentuji :)

      Vymazat
  3. Moc hezky sladěné a super prostředí na focení ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky