Boyfriend Jeans With Elegant Look

Krásný nedělní večer vám všem!
Za námi je nádherný slunečný víkend, tak doufám, že jste si ho pořádně užili a načerpali hodně sil do nového pracovního týdne. My jsme ho konečně prožili v poklidu - sobota v přírodě,  na zahrádce při kávě i víně. A dneska jsme vyrazili na menší nákupy do Prahy. Snažili jsme se pořádně vypnout. Někdy je fajn zpomalit a resetovat hlavu. 
V dnešním outfitu můžete vidět další inspirativní look s bílým sakem. Boyfriendy samozřejmě nejsou ideálním kouskem, ve kterém můžeme vyrazit do kanceláře, či na obchodní schůzku, ale v rámci volnočasové módy, na party jsou perfektně zvoleným oděvem. Jejich nepostradatelnou výhodou je právě pohodlnost, ale taktéž je velice důležité k těmto džinům zvolit něco, co podtrhne ženskost. V tomto případě můžete vidět košili z příjemného a kvalitního materiálu, nadčasové elegantní sako a rozhodně jsem nevynechala sexy páskové sandály na podpatku. I když celkový outfit je složený ze sofistikovaných kousků, tak nesmí chybět ani méně nápadité prvky kovbojského stylu, viz klobouk a třásně na kabelce. Jak se vám tento outfit líbí?

Boty zde / Džíny, sako ZARA / Košile TOMMY HILFIGER / Klobouk zde / Kabelka VALENTINO/ Hodinky MICHAEL KORS / Prsteny PRECIOSA

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Krasny outfit a ta kabelka....perfektna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji ;) kabelka je novym prirustkem k narozeninam a jsem s ni moc spokojena. Je pevna i prostorna. K noseni jak v ruce tak i jako crossbody.

      Vymazat
  2. Klobúk sa mi síce nepáči, ale ty si krásna vo všetkom. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Neeee :D ten klobouk ne

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky