Tip na dárek s www.damsidarek.cz

V současnosti žijeme ve zrychlené době, která klade velké nároky na naši psychickou i fyzickou kondici. Položme si otázku, kolikrát jsem zapomněla na narozeniny či nějaký svátek blízkého člověka, kamarádku, přítelkyni, manželku? A tady nastává stresová situace, jak za rychlý čas vybrat ten správný dárek, který zaručeně udělá radost? Co si budeme říkat, někdy to není jednoduché a koho baví ještě rychle přemýšlet a běhat všude možně po kamenných obchodech? A proto mám pro vás dárkové inspirace, která vás nebudou stát příliš mnoho přemýšlení ani času. Víte, co vaši kamarádku, maminku, přítelkyni...i vás potěší nejvíc? Když přijdete s něčím zábavným, originálním a opravdu nečekaným. Přináším vám hodně muziky za málo peněz. Výběr je jen na vás! S damsidarek.cz si můžete sestavit krásný originální balíček, ze kterého samou radostí poskočíte. A čím jsem byla obdarovaná a překvapená já? Čtěte níže..
Hned při otevírání balíčku jsem zacílila nádhernou vůni květu. A byla to tato kulička "Růžové poupátko s uklidňující vůní", která obsahuje směs bílého jasmínu, koriandru a pomerančových květů, čistý esenciální mandlový olej, který se vyznačuje schopností vyživit a vyhladit pokožku, a také bambucké a kakaové máslo.

Jelikož se po každém koupeli natírám tělovým mlékem, sympatická růžová tuba mi přišla také vhod. Toto tělové mléko Rose of Bulgaria s růžovým olejem je na přírodní bázi, obsahuje růžovou vodu s vysokým obsahem esenciálního růžového oleje. Má zklidňující, zjemňující a antialergické účinky. Obsahuje také vitamín E a extrakt z rozmarýnu. Intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku těla, která je díky pravidelnému používání jemná a hedvábná. Skvělé je, že je vhodné i pro citlivou pleť.
Při čtení či relaxaci si vždycky ráda vychutnávám výborný čaj s nějakou sladkou sušenkou, takže ani další překvapení nezklamalo. Tento černý cejlonský čaj je obzvláště ceněnou formou čaje ze Srí Lanky. Má zlatavou barvu a bohatou, intenzivní chuť. Všeobecně Srí lanka patří k největším producentům čaje na světě a cejlonské čaje Basilur najdete všude po světě. 
Sušenky Marks & Spencer s nízkém obsahem cukru a tuku chutnali tak, že během jednoho posezení byly fuč. Posledním dárkem byla hodně populární chia semínka, která jsem ochutnala poprvé a od té doby si je míchám k snídaní s jogurtem, vločkami, ovocem a medem. To je pochoutka. 
Takže závěrem pěkně děkuji eshopu za tento nápaditý dárek a pokud nechcete být ani vy ochuzené o překvapení, co se může ve vašem  balíčku nacházet, mrkněte na damsidarek.cz a udělejte radost sebe nebo svým blízkým.

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Jé, Basilur čaje naprosto miluji, jsou jedny z nejlepších ovocných čajů na trhu. <3


    Dívka z venkova

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuto "službu" jsem nedávno četla dosti negativní recenzi, takže jsem ráda i za tuto :) Obsah vypadá moc dobře :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Katherine, jako autorka projektu štěstíček si dovolím položit Vám otázku: ,,Jakou recenzi byste očekávala od negativního člověka, jakým slečna Lilly je?,, Jedině tam jste onu negativní recenzi na www.damsidarek.cz mohla číst ;)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky