White Blazer

Výhodou bílé barvy je, že se dá krásně kombinovat se všemi barvami. Právě bílé sako je úžasným společníkem, kterým můžeme doplnit jakýkoliv outfit i v té nejvýraznější barvě. Bílý blazer je taková klasika, která vydrží v šatníku několik let a v nadcházející sezoně ho rozhodně unosíte a to na spoustu způsobů.
Já tento univerzální a nadčasový kousek vždycky vytahují na jaře a nosím až do podzimu. Tentokrát jsem bílé sako doplnila o pohodlné proužkované námořnické kalhoty, bílé tričko a celkový outfit jsem rozzářila srdíčkovými melisskami. Jak se vám tento outfit líbí? A vůbec, vlastníte alespoň jedno bílé sako?
Boty VIVIENNE WESTWOOD / Kalhoty GATE / Tričko TERRANOVA / Sako ZARA / Kabelka PRADA / Brýle GUESS / Hodinky MICHAEL KORS / Šperky SWAROVSKI, PRECIOSA



Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Já na saka moc nejsem :) Ty botky jsou dokonalé!

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká kombinace s volnými kalhotami. Jen mi přijde škoda "škaredého" místa na focení. Mohlo to celé mnohem lépe vyniknout na lepším místě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc :) Na misto foceni byla spatna konstelace hvezd :))

      Vymazat
  3. Biele sako nemám, pretože som trošku prasiatko, ale určite je to must have. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja taktez se vzdycky uspinim i proto vzdYcky a u vseho vytahuji rukavy nahoru :)

      Vymazat
  4. Bílé sako mám a je to jeden z mých nej kousků vůbec. Hodí se ke všemu a je to nadčasová věc, přesně jak píšeš. Outfit se ti moc povedl.

    Simple living: Střípky mých dnů

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky