Strappy Maxi Dress

Svět módy letos přináší hodně změn, spoustu trendů, nápadité barevné kousky oblečení s různými motivy, střihy i velkorysé struktury materiálů.... Minimalistická kolekce letošního roku vede hlavně v základních barevných odstínech - černé, bílé, tělové, jinak řečeno, v těchto nadčasových barvách zazáříte vždycky, a to ani nemusí byt módním hitem sezóny.
Co se týče šatu, samozřejmě dokonalý komfort poskytují dlouhé pohodlné šaty - maxišaty. Tento konkrétní kousek mám doma třetím rokem a pořád je v kurzu. Dají se nosit na různé události - na večeři, do města, na párty a v mém případě i na dovolenou, jak můžete vidět na fotkách dnešního outfitu. Hlavním znakem a odlišností od obyčejných jsou módní špagátové ramínka, véčkový výstřih a volnější střih, který jsem ozvláštnila páskem. Tento střih se nosí hlavně bez podprsenky ať mohou krásně vyniknout ramínka korespondující s páskovými podpatky. Celkově to takto vypadá krásně, svěže i žensky.
Šaty ZARA / Boty BOTOVO / Klobouk zde / Psaníčko LOUIS VUITTON / Pásek BERSHKA


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Vypadají skvostně! Nádherně jsi celý outfit sladila :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle šaty vypadají elegantně až umírněně, ale stejně přitáhnou tu správnou pozornost. A to je super! Tento outfit ti velice sluší. Taky se měj krásně, Simona :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty vypadají krásně elegantně. Já sama maxi šaty nenosím, protože jsem děsivým způsobem malá a všechny šaty bych musela o 10 cm zkracovat. Je to škoda...
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. naozaj krásne šaty :)

    pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý outfit, moc se mi líbí ten klobouk :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky