Birthday Outfit

Co si obléct na narozeninovou večeři? Takovou otázku jsem si položila tento měsíc, když jsme se chystali s přítelem oslavit jeho narozeninový večer. A protože jsem nechtěla mít na sobě nic jednoduchého a ani jsem neměla v plánu to moc přehánět, bez váhání jsem sáhla po šatech, které měly premiéru. Zajímalo by mě, jakým lookem by jste překvapili svého přítele na jeho narozeninové večeři vy?
Když jsem poprvé uviděla tuhle barevnou kombinaci šatů, hned jsem věděla, že je zkombinuji se sandálky ve stejném barevném provedení od značky Miss Sixty, které už mám ve svém botníku pár let. I když většinou volím na takovou příležitost barveně jednodušší outfity, tento je tak trocha opakem. Ale když to dohromady skvěle funguje a já se cítila výborně, proč to neukázat i společnosti?  Šaty by měli ženě lichotit, a myslím, že bodycon střih je jeho důkazem. Celkový outfit je hodně výrazný, takže kromě malých náušnic a menší růžové kabelky, ostatní šperky zůstaly ve šperkovnici.
Jak se vám tento ouftit líbí?
Boty MISS SIXTY / Šaty OH MY LOVE LONDON / Kabelka FURLA


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Šaty jsou krásný a mají super materiál, ale mně se vůbec nelíbí je takhle ladit s kabelkou a botama ve stejných barvách. Já bych si vzala něco tělovýho. Ale já jsem konzerva, vůbec se neoblíkám takhle barevně :)

    Simple living: Letní nákupní seznam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tělovými by to určitě šlo, ale já jsem chtěla něco jiného :-) A materiál je skvělý, to je pravda :-)

      Vymazat
  2. Great Post ;)
    |•New Post on my blog•|
    ilofashion5.blogspot.rs

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky