Black MaxiSkirt

Sukně a léto k sobě jednoznačně patří. Pokud ji doma ještě nemáte, měly byste to co nejrychleji napravit. Když se vám nechce ukazovat nohy, sáhněte po maxi délce. Dá se s ní vytvořit několik nádherných outfitů. Je naprosto univerzální, velice pohodlná na nošení a snadno ji zkombinujete prakticky s čímkoli.
Pokud nevíte, černá je sázkou na jistotu. Celkově černá barva zeštíhluje, pokud se zvolí dlouhý střih sukně, platí to dvojnásobně a obzvlášť když si k ní obujete boty na klínku, či podpatku, postavu to navíc skvěle protáhne. U většinu outfitů doporučuji k rozevláté a bohatší sukni zvolit upnutý vršek, ale pokud máte postavu štíhlou, není potřeba přemýšlet, ale obléct i volnější top, halenku, košili... Já jsem u dnešního outfitu zvolila k jednoduché černé maxi sukni, střihem výraznější top s holými zády v nádherné královsky modré barvě. Celkově vršek přitáhl docela velkou pozornost. U doplňků, obuvi a kabelky jsem zůstala u černé klasiky. Líbí se vám tento look? Jak nejraději kombinujete maxisukně vy?
Boty BOTOVO / Sukně a brýle ZDE / Top ZARA / Kabelka LA BORSA / Bunda RETROJEANS


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Přenádherné :) tohle se moooc povedlo

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásný, strašně ti to sekne, jsi v tom jako bohyně :)
    Já bohužel maxisukni nemám, zatím mě nějak nechytly.

    Simple living: Proč jsem (skoro) paleo

    OdpovědětVymazat
  3. Moc podařené. Vše vždy vkusné a elegantní. Ráda sleduji tvé stránka, aspoň jedna česká "blogerka" se stylem a nápadem. Ne placená ovce s nevkusem, která tomu říká extravagance. Klobouk dolu!

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, perfektní, ta modrá je nádherná. Krásné moc!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za milé komentáře, vždycky to potěší :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky