Original Blouse

Minulý týden se nám počasí troška pomátlo, ale myslím, že to jen proto, aby si člověk nestěžoval na teplo, ale byl rád za to, co je. Co si budeme říkat, spousta z nás si rádo ponadává. Když je zima, chceme teplo a když je konečně teplejší, toužíme po zimě. Myslím si, že je jedno, kde žijeme, jaké je počasí, nebo se nám někdo pokusí znepříjemnit den či pocity,  prostě berme to sportovně a užívejme každou minutu svého života.
Já jsem pravě letní typ, takže teplo mi vůbec, ale vůbec nevadí.. Ruce či nohy mám skoro pořád studené, takže vyhřívání na sluníčku vždycky s radosti uvítám.
V dnešním outfitu převládá černá barva, která mi přijde každým rokem elegantnější. Jednu dobu jsem černou skoro vůbec nenosila, kvůli tomu, že je hodně temná až smutná,ale jak jsem starší přicházím na její kladné stránky. Cítím se v ní příjemnější až někdy velice originální. Například v tomto looku můžete vidět naprosto stylovou až neokoukanou košili, která svým střihem přiláká nejedno oko kolemjdoucího. I když střih halenky a lodiček přitáhne pozornost, celkový outfit vyvažuje jednoduchá barevná kombinace. V oblasti kombinování barev tady určitě platí, že méně znamená více. Jak se vám dnešní look líbí?  Rády ozvláštňujete svůj outfit nějakým originálním kouskem ze svého šatníku?
Boty CASNABOTY / Džíny TOMMY HILFIGER / Košile ZDE / Kabelka LOUIS VUITTON / Šperky TROLLBEADS a PRECIOSA


Mějte se krásně  ❤️ 

Komentáře

  1. A bundička je odkud? Krásná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bundičku mám několik let, není značková, vím že byla koupená v Praze ale nevím přesně z jakého obchodu :-)

      Vymazat
  2. Líbí se moc. Každý kousek je svým způsobem zajímavý, ale zároveň ne příliš extravagantní, což mám rád.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit :) Jinak i já mám raději teploučko, jsem stejně jako ty strašný zmrzlík :D

    Velká GIVEAWAY o krabici kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky