Happy Autumn

S přicházejícím podzimem, který už oficiálně nastal minulý týden, jsem přivítala tento den podzimním outfitem, který můžete vidět v dnešním článku. Jako každý rok, či vlastně každou sezónu přicházejí různé módní trendy, kterými se někteří z nás rádi, jiní méně inspirují, tak nejde mi nezmínit, že je to vlastně individuální záležitost. A proč? Tak jako každý z nás má různou povahu, tak i na ulicích můžeme vidět různé módní styly. Ne vždycky nás pouliční móda nadchne, ale na druhou stranu je to právě to hezké, že každý z nás je vlastně sám sebou a představuje svůj osobitý styl.
Podzimní sezónu jsem si dovolila zahájit kloboukem, který je typickým doplňkem těchto nádherných chladnějších dnů a bez stylového klobouku se zkrátka neobejdu. Dalším zpestřením a neoddělitelnou součástí podzimní módy jsou třásně. Tento retro trend je populární spíše na kabelkách, botách, ale v tomto outfitu můžete vidět na semišové vestě. Celkový look se nese v podzimních barvách jako je černá a skořicová, ale tady nuda jde jednoznačně stranou díky barevně kontrastnímu klobouku a korálky na ruce dodávají jemnou eleganci.
Už delší dobu velkým trendem jsou náramky na ruku z přírodních kamenů. To, že jsem tomuto trendu podlehla i já, víte už z dřívějších článků věnovaných korálkům. Ale dneska bych vám chtěla představit naprosto jednoduché designové náramky zhotovené na míru s přírodními kameny dotvořené o korálky se symbolickým doplňkem (v mém případě) jako buddha a kotva. Záleží na každém jednotlivcovi jaký druh náramku zvolí, protože každý korálek má svůj význam, což hraje velkou roli i ve výběru a také se pokaždé hodí na jiného člověka, který tyto náramky bude nosit. Na uvedené stránce najdete přehled stylových módních náramků na míru v různých variacích vyrobené jak pro ženy, tak i pro muže, stačí si jen vybrat. Já jsem si vybrala můj oblíbený přírodní kámen - růženín, který  je symbolem lásky, krásy a uzdravování, učí nás trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět, oživuje fantazii a tvůrčí myšlení, odbourává strach, zlost, nelibost, pomáhá přijímat nezbytnost změn a hlavně dodává životní energii.
Boty BERSHKA / Kalhoty, Košile, Vesta ZDE / Klobouk LINDEX / Kabelka PRADA / Hodinky MICHAEL KORS / Náramky NARAMKYNAMIRU 


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky