Blue Poncho

Pončo je ideálním kouskem mezi letní bundou a zimním kabátem, proto je mým oblíbeným oděvem do podzimních dnů, kdy se člověk může maximálně zachumlat. Nejúžasnější vlastností ponča je, že povýší i naprosto obyčejný outfit. V šatníku mám několik kousků z různých materiálů, stylů i vzorů. Možná řešíte a ptáte se, kam můžete pončo nosit a jak ho kombinovat? Já mám pro vás skvělou odpověď. Nosit ho můžete kamkoliv a kombinovat s čímkoliv!
Tento naprosto univerzální kousek můžete obléct na procházku, na nákupy, do města, na rande  i na pracovní schůzku. Zaručím vám, že na každou příležitost se dá vytvořit  praktický, stylový a neokoukaný outfit, kterým zazáříte. Umožňuje tolik variant nošení, že se nikdy neomrzí a pokaždé budete vypadat jinak. Inspirací může být pro vás jak tento dnešní outfit, tak i v historii tohoto blogu naleznete další možné varianty a kombinace (zde, zde, zde, zde, zde)
Věřím, že ani ve vašem šatníku nechybí tento nadčasový módní trend oděvu. Případně, se budu těšit na vaše oblíbené kombinace, jak nosíte pončo vy? 
Boty BALADA / Džíny ZARA / Poncho ZDE / Kabelka BURBERRY

Mějte se krásně a nezapomeňte na podzimní GIVEAWAY o knihu a náramek❤️

Komentáře

  1. Tobě pončo neskutečně sluší a s kabelkou perfektně ladí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě je to až moc pruhů dobromady. Moc ti to ale sluší, postavu máš opravdu krásnou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pončo nenosím, žádné nemám, ani neplánuju. Neříkám, že ti nesuší, ale obecně se mi tento druh oblečení nelíbí a kombinace s touhle kabelkou je podle mě úplně mimo. Boty jsou ale super.

    Simple living: Co jsem splnila z letního úkolníčku

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky