STRIPED AUTUMN

Koženou bundu do pasu nosím velice ráda, nejraději ve střihu křiváku, a to v každém ročním období. Ale pokud je v bordó odstínu, tak právě teď to mám naprosto vyhráno. Tato nádherná elegantní barva se nejvíce hodí na podzimní období, a ani u mne to není jinak. Po delší době jsem si nalakovala nehty v tmavě vínové barvě a do takového odstínu jsem ladila i celkový dnešní outfit.
Výhodou je, že bordó vynikne krásně na skoro všech odstínech pleti a dá zkombinovat s širokou škálou barevných odstínů. Po delší době jsem si oblékla upnutou sukni s proužky, do které jsem zasunula obyčejný jednoduše střižený jednobarevný top. Jeden či maximálně dva bordó kousky úplně stačí, proto psaníčko skvěle ladí s křivákem. Celkový outfit jsem doplnila mými oblíbenými pohodlnými kotníčkovými kozačkami, díky čemuž vynikne silueta nejlépe. Jak se vám tento outfit líbí? A co nejraději nosíte vy v tomto podzimním období?
Boty BALADA / Sukně TERRANOVA / Top ZARA / Bunda ZDE / Šperky MICHAEL KORS, PRECIOSA, SWAROVSKI 



Na závěr bych Vás ráda pozvala 5. listopadu do obchodního centra Palác Pardubice, kde si jedna z vás může tento hvězdný den maximálně užít a hlavně zazářit. Stačí, když od 24. října do 2. listopadu do 9:00 nakoupíš v obchodním centru Palác Pardubice v minimální částce 499,-Kč, zaregistruješ účtenku a odpovíš na soutěžní otázku, vyhraješ módní a stylovou proměnu v hodnotě 6000,- Kč s módním expertem Kájou Pavlíčkem a se mnou! Budeme moc rádi, když si najdete čas a dorazíte, rádi vás osobně poznáme. Další informace se dozvíte zde

Mějte se krásně a nezapomeňte na podzimní GIVEAWAY o knihu a náramek❤️


Komentáře

  1. Super super! :) mně je bohužel pořád zima, takže já si žádné outfity momentálně netvořím! :( Jsem v kabátě a UGG! :D
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já nejraději nosím koženou bundu, nejraději bych ji vůbec nesundávala :) a taky tenisky.

    Simple living: Střípky mých dnů

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Povedený outfit, vypadáš neskutečně sexy! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky