Život...

Všem příjemný den!
Po třech týdnech vás opět vítám u nového článku, ve kterém nebudu psát o oblečení, neuvidíte žádný nový outfit, ale pár vět o životě všeobecně. I když bych vám rada ukázala nějaký krásný barevný look, protože podzimní kombinace vždycky vypadají velice zajímavě a můžeme se inspirovat různými styly. Kombinování různých barev, vrstevní  několik kousků oděvu a fotky obohacené o nádherné podzimní pozadí, to všechno k podzimu patří a věřím, že brzy vám nějaký zajímavý outfit nafotím a ukážu. Ale teď bych se vrátila zpátky na začátek. Tři týdny pro někoho dlouhá doba, pro někoho zase další prožité dny, pro mne období prožité v lásce i ve smutku. To vše patří k životu.
A tak pěkně popořadě. Sluníčko, pláž, moře, odpočinek... Podzimní sezóna zahájená prodloužením léta, dovolenou u moře. Řeknu vám, bylo to báječné! Nejkrásnější dny mého života, užívání toho okamžiku, čerpání  té správné energie. Byla to první dovolená, kde jsem telefon neměla skoro vůbec v ruce, fotoaparát(velký Nikon) jsem ani jednou nevzala do ruky, MacBook nechala doma. (Tentokrát článek doplňuji pár fotkami z dovolené nafocené pouze telefonem.) Kdybych to tak spočítala, pouze 5% času jsem strávila na netu, prostě neřešení ničeho, vypnutí mozku, regenerace těla i duše. I když jsem se naučila, že minulost nechávat minulostí, tak teď bych se vrátila a opět si zopakovala ten příběh prožitý láskou. A víte proč? Protože tam jsem  si opět uvědomila, jak důležitá je láska, zdraví, porozumění, mluvení, oddychovaní, klid, smích a cítit se dobře hlavně sama se sebou. Každý z nás prožívá svůj život, ale je na každém z nás jak ho dokáže prožít, s kým, s jakým pocitem, citem, zážitkem i požitkem, prostě si musíme uvědomit, že nejlepší je psát svůj vlastní příběh (život) s láskou.
Mějme na paměti, že život je ten nejkrásnější dar, který jsme mohli dostat a už proto, že žijeme, máme být šťastní. I když nerada to píšu, ale musíme si uvědomit, že život je velice krátký a nikdo neví poslední hodiny ani dne. Proč o tom píšu? Protože v den příletu se nám v rodině stala nepříjemná, smutná událost a v takových okamžicích si člověk říká a promítá jaké zbytečnosti v životě napáchá, než by si užíval přítomnost svou i  svých blízkých. Vnímal každou jednu maličkost a hlavně vnímal své dýchání, protože je to nejdůležitější lidská potřeba, největší radost do života. A na závěr napíšu jen to, že i když někdy nemáme dost síly, odvaha a vděčnost nám k tomu vždycky dopomáhá.

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Velmi pekny clanok, veru zivot si je treba vazit, hlavne si to clovek uvedomi, ked strati milovanu osobu, sice na to obcas tiez zabudam a vtiahne ma kolobeh zivota, ale ty si mi to teraz opat pripomenula. Je mi luto vasej straty v rodine :(

    OdpovědětVymazat
  2. Adri, máš krásnou postavu, vypadáš úžasně! Ať se Ti daří a ráda uvítám podobné články. S pozdravem Lucka.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky