Grey & Beige

S přicházejícím podzimem nosím velice ráda koženkové bundy či křiváky, ale venku se už projevuje nástup zimy, a to samotný křivák rozhodně nestačí.  A proto nastal ten správný čas na kožešinové vesty. Nejsou jen žhavým trendem už několik sezón po sobě, ale dokonce jsou módní nezbytností každého šatníku moderní ženy. Vypadají skvěle s klasickými kousky a taktéž se dají vymýšlet extravagantnější kombinace, prostě v každém stylu nešlápnete vedle. Jak kožešinové vesty kombinujete a nosíte vy?
Jak se říká, černou nikdy nic nezkazíte, ale pokud už máte černé plné zuby, tak nastalo období si pohrát se světlejšími odstíny. Nejčastěji se nosí dvou až tří barevné kombinace. Já jsem v dnešním looku nakombinovala šedou s béžovou a doplnila o středně modrou barvu na džínách. A nejde nevytknout či nevyzvednout mou za poslední roky oblíbenou obuv, a to kozačky nad kolena, které i obyčejný oufit dovedou k dokonalosti. Jak se vám tento outfit líbí?
Boty CARINII / Džíny REPLAY / Vesta EBAY / Bunda AMISU/ Kabelka LV / Brýle GUESS / Hodinky STORM / Náramek TROLLBEADS


Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Jojo, černé mám rozhodně plný zuby, tahle barva se mi vůbec nelíbí a celočerný outfity mi přijdou nezajímavý. Naopak světlý, to je něco pro mě. Tenhle tvůj se ti moc povedl, líbí se mi :)

    Simple living: Podzimní úkolníček

    OdpovědětVymazat
  2. Suprově sladěno.Pokud byste někdy uvažovala o prodeji vesty,koupila bych ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé barvy, černou nemusím. Kožešinové vesty zahreji a zároveň dobře vypadají. Kozacky nad kolena také. Ukázka dokonalého, už zimního outfitu!

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji podzimní modu, vrstvení a celkově barvy,ale u nás na moravě podzim nejak nefunguje. Hned tady máme zimu, tady si podzimu neužijeme.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeans outfits.. always a good idea! :)

    And with those high heeled OTK boots.. just perfect! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky