Hat, Poncho, Fur, Over knee boots

Po delší době mám pro vás dva outfity v jednom článku, jinak řečeno, jeden outfit tak trocha obměněný. Podzimní stálice v mém šatníku jsou bez kompromisu univerzální ponča i klobouky.  Pokud se vám ještě nechce nosit kabáty, tak právě tento kousek oblečení zahřeje a zároveň osvěží nejeden outfit. Když se pončo zkombinuje dohromady s kloboukem, vznikne nerozlučná šmrncovní dvojice.
Myslím, že každá žena má ve svém šatníku aspoň jeden kousek s kožešinou. To, či dáváte přednost umělým nebo pravým, nebudu zde rozebírat, protože je to každého osobní věc. Kožešina prostě patří k podzimu a zimě, je to takový žhavý trend v módě, který se objevuje každou sezónu. V dnešním outfitu můžete mrknout na teplekší kabátek/cardigan s huňatými kapsami. Tady je vidět, jak může menší doplněk oživit celkový outfit. A "must have" v podzimním botníku vyhrávají nejstylovější vysoké kozačky nad kolena, pro dnešek jsem zvolila odvážnější střih se šněrováním. Který z outfitů je vám sympatičtější?
Pončo, Kabátek ZDE / Rolák H&M / Klobouk RETRO JEANS / Kozačky VICES / Kabelka PRADA / Psaníčko ELEGA / Hodinky MICHAEL KORS


Mějte se krásně a nezapomeňte na podzimní GIVEAWAY o knihu a náramek❤️

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky