Brown Is The New Black

Pro zimní roční období hodně z nás sáhne raději po klasické černé, ale dnešní outfit je opakem.
I když černá je barva nesmrtelná a nadčasová, tak do popředí se dostávají odstíny hnědé. Výhoda této barvy spočívá v tom, že v šatníku vydrží déle než jednu sezónu. Každý rok na podzim se vyskytuje častěji a častěji, což je samozřejmě dobře a tak podzimní zataženou oblohu zpestřuje móda našich ulic. Jak se vám líbí tato kombinace hnědých odstínů?
V zimě většinou ženy nosí kalhoty než sukně či šaty, proto vám přináším dnešní kalhotový outfit. Elegantní look lze perfektně vytvořit i s oblíbenými kalhotami úzkého střihu. Pokud máme spodní část obepnutější, tak vršek doporučuji zvolit vzdušnější než upnutý. Tato elegantní halenka s decentním výstřihem je naprostým příkladem. Celkový outfit zakončuje příjemný karamelový kabát z umělé broušené kůže a oblíbené kotníkové boty ladící s kalhotami. A protože se v zimě máme chránit před nachlazením, náš krk by měla zdobit teplá šála, která dodává našemu outfitu hezký doplněk. A jaké oblečení nosíte v chladném období nejčastěji vy?
Kabát, halenka, kalhoty, šála ZDE / Boty CASNABOTY / Kabelka LV / Hodinky MK /
Šperky SWAROVSKI

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Skvělá ukázka, že černá je dobrá, hnědá je lepší. Opět dokonalý outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. milujem tvoje outfity! proste geniálne :) páčia sa mi topánky, ale aj to, ako máš obviazaný šál cez opasok na kabáte :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky