Love Forever

To, že chladné měsíce mi nejsou až tak blízké, víte. Nelíbí se mi pocit zmrzlých rukou, nohou a celkově v zimě mi je skoro pořád zima, hlavně proto preferuji letní období. Líbilo by se mi, žít půl roku u moře v teplejších krajinách, však všechno je možné a člověk nikdy neví. Ale momentálně se nacházím zde, kde je naštěstí zima ještě v pohodě, horší by bylo žít v Rusku, tam je to jiná liga. Když vidím počasí nebo fotky z této ledové krajiny, připomíná mi to dětství, kde na východě Slovenska bylo sněhu doopravdy hodně. Jako děti, jsme to velice uvítali, nejen kvůli sáňkování, koulování ale také, že někdy nejezdily ani autobusy a nemuseli jsme do školy. To bylo radosti!
Ať nejsem proti zimě nějak moc vyhrazená, tak na co se těším, jsou samozřejmě Vánoce, ale taktéž na zimní kolekce v obchodech. Co k zimě automaticky patří, jsou kabáty. Čím jsem starší, tím více tíhnu ke kvalitě a nadčasovosti. Při pohledu na dnešní úžasný kabát, si možná řeknete, že ten je velmi nápaditý než nadčasový, ale povím vám, není. Je naprosto perfektně propracovaný, odlišný, taktéž nositelný nejen tuto sezónu, ale určitě i za deset let. Univerzální střih s trendy klopami a páskem, který krásně zvýrazní ženskou siluetu a zkracené rukávy, které se odlišují od ostatních tvarů mě přitáhl k sobě na první pohled. V kombinaci s vysokými kozačkami a krátkými jednoduchými šaty jsem vytvořila pěkný, nevnucující a elegantní outfit. Vysoké kožené rukavice perfektně nahrazují dlouhý rukáv a jsou sexy až dokonalým doplňkem celkového looku. A nejde nezmínit úžasnou barvu hodící se jak pro brunetky tak i blondýnky. Jak se vám tento dnešní look líbí? Preferujete v zimě kabáty nebo spíše bundy?
Kabát PIETRO FILIPI / Šaty NEW LOOK / Boty UNITED FASHION / Rukavice MANGO

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Ten kabát je naprosto úžasný!!
    Já preferuji kabáty, jsou mnohem víc elegantní a ženské :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Vypadáš úchvatně! Dlouhé rukavičky také nosím a ke krátkému rukávu nevypádá nic lépe.Mám podobné kozačky ale jsou z hladké černé kůže a nejčasteji k nim nosím koženou sukni.Do ranních mrazů už jsem vytáhla kožešinové pončo a na ruce právě dlouhé rukavice. Mám dvoje černé, s hedvábnou a teplou vlněnou podšívkou.

    OdpovědětVymazat
  3. You look wonderful, great styling and cool high heels.
    Share your designs on my blog.
    Greetings and welcome to me.
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Na zimě mi vadí jen to, že jsou velmi krátké dny.
    A také to, že se ženy nepěkně oblékají, což je škoda, protože Vy jste důkazem že i v zimě je na co koukat!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky Adrianko, hrozně ti to sluší. Jinak musím říct, že zimy posledních let, které jsou bez sněhu jsou takové nemastné-neslané. Také ráda vzpomínám na dětství kdy bylo sněhu celou zimu až až :)

    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat
  6. I love it when people do not only wear dark cloth in the winter but also stong colors.
    Wearing this you look absolutely amazing. The gloves and boots bring great elegance to your look!

    xo,
    Couns

    Maybe you'd like to visit my blog ...

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný outfit. Miluju dlouhé kožené rukasvice a nedám na ně dopustit.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky