Gray With Beige

Letošní ukázková zima si s námi perfektně hraje, venku začalo opět sněžit a teploty jsou stále pod nulou. Tady se naše populace rozděluje do dvou skupin - ti, kteří si zimu užívají, 99% svého volného času tráví na horách, lyžují a vše co k tomu patří a pak je skupina, kde se všichni už netrpělivě těšíme na jaro, sluníčko i pestrou nabídku módního světa. Já patřím jednoznačně do skupiny číslo dvě. Momentálně už mi to počasí leze tak trochu krkem, stále mi je zima, chladno, ani se mi nechce venku trávit dlouhý čas. Ale říkám si, že nic se nemá uspěchat, vše přichází v ten správný okamžik, a proto si užívejme každý den v harmonii, klidu a v teple svého domova s těmi nejbližšími.
Obecně se světlé barvy nosí hlavně v létě, i z toho důvodu, že v této barvě více vynikne příjemný, lehčí materiál. V zimě spíše upřednostňuji výraznější kombinace, ať člověk není na bílém pozadí zimy jako šedá myška, ale na druhou stranu pozoruji více žen, které s radostí kombinují béžovou a šedou dohromady i v tomto chladném období. Je pravda, že nenápadná šedá se perfektně kombinuje s výraznými doplňky a šperky a šedá se rázem mění v zajímavou, netradiční. U dnešních fotek můžete vidět obyčejnou, ale docela příjemnou změnu v barevné kombinaci, co na to říkáte? Přiznám se, že  jsou dny, když se necítím nejlíp, a musím se pohybovat mezi lidmi, perfektní varianta se obléct "doneviditelna", být jako vzduch a užívat si to. A jaké barevné provedení vyhledáváte vy, když nechcete na ulicích zářit? :-)
Boty BOTOVO / Džíny STRADIVARIUS / Kabát GATE / Košile F&F / Kabelka LOUIS VUITTON / Klobouk H&M / Brýle GUESS 


Nezapomeňte se zapojit do giveaway SOUTĚŽ PRO VŠECHNY

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Krásný outfit! Elegantní, vkusný a dokonale sladěný :) Akorát se chci zeptat, jak zvládáte chůzi na tak vysokých podpatcích na sněhu? Já, jakmile nasněží, tak podpatky schovávám do skříně :).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný outfit. Obdivuju, že chodíš v jehlách i na sněhu, já se těším, až je konečně zase vytáhnu.

    Simple living: Jakou kosmetiku jsem přestala používat

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky