Valentine's Business Casual

Pokud vám práce dovoluje mít uvolněnější dress code, než  striktně daný business, máte v tom případě mnoho možností oblečení, které si můžete dovolit vzít na sebe. A protože dneska je nádherný Valentýnský den, dovolila jsem  se inspirovat červenými detaily, které k tomuto svátku prostě patří. Kromě jiného, velice ráda preferuji i jednoduchou módu tzv. minimalismus, kterou skoro pokaždé ozvláštním zajímavými prvky. Jak už vidíte na fotkách, pro dnešek to bude rudá mašle a módní děrované punčošky.
Při oblékání je především nutné dbát na firemní zvyklosti, ale také je potřeba mít na vědomí, v jakém odvětví pracujete a jakým způsobem ho umíte prezentovat. Jak jsem už psala výše, soustředíme se na uvolněnější styl tzv. business casual. Pohodlí v podobě 3/4 širokých kalhot je v tomto případě na správném místě. Nemusíme nosit jenom sukně či šaty, ale také kalhoty v tomto střihu, které perfektně nahradí typický ženský oděv. Pro některé z vás možná extravagantnější, ale ručím vám, že o hodně pohodlnější než pouzdrový střih sukně. A jak víme, že móda se neustále vrací, výrazné děrované punčošky celkový dojem spodní částí outfitu promění v originální model. Jistě každá z nás má doma jednoduchou bílou košili či halenku (mmch. naprostý základ dámského šatníku) pro každodenní nošení. Tento základní kousek stačí ozvláštnit červenou uvázanou mašlí u krku, ke které doladíme rtěnku a lak na nehty. Na první pohled vznikne jedinečný, stylový a určitě nápaditý outfit, kterým dokážete být zapamatovatelný. Líbí se vám tento "valentýnský" business casual? :-)
Boty CARINII / Punčošky a košile GATE / Kalhoty ZARA / Sako MANGO / Kabelka PRADA / Brýle GUESS / Šperky SWAROVSKI

Přeji vám KRÁSNÉHO VALENTÝNA ❤️





Komentáře

  1. A vestička je odkud? Také moc krásná. Jinak zajímavý nevšední outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vesta je pravá, neznačková. Někdy je fajn být výstředná :-)

      Vymazat
  2. naozaj netradičné nohavice :) ak si dobre spomínam,ešte som také ani nevidela :) ale páči sa mi veľmi vrch outfitu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento střih kalhot právě je skvělý, pohodlný a taktéž dobře kombinovatelný.

      Vymazat
  3. Love this outfit!! That Red Bow adds a nice touch! Love that skirt and those pantyhose!! You look amazing!! :) Hope you had a wonderful Valentines Day! :)

    OdpovědětVymazat
  4. You look beautiful in this styling
    Regards
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky