Základ šatníku: Bílá košile & Boyfriend džíny

Při nedělním nakupování s klientkou jsem si uvědomila, že se často potýkám s dotazem ohledně trendu či stylu v oblékání a čím dál tím více si ženy nevědí rady s naprostým základem ve svém šatníku. Otázka "Co se momentálně nosí?", je mi položená méně, než otázka typu "Základ šatníku jednoduché, ale moderní ženy".  V tomto článku bych právě navázala alespoň na první část o základních kousků oblečení, a to bez ohledu, jestli vám šatník praská ve švech nebo naopak, jste nešťastní, že máte pořád skříň poloprázdnou a nemáte co na sebe.
Naprostým základem je bílá košile, možná pro někoho úplně nudným kouskem, ale za to úžasně kombinovatelným. Máme různé střihy košil a taktéž i několik druhů materiálu. Je jen čistě na vás, kterou variantu zvolíte, jde hlavně o příjemný pocit při nošení. Tento univerzální kousek oděvu lze kombinovat na různé způsoby (zastrčen do sukní, kalhot, nebo jen ležérně vystrčený). Košili můžete přepásat páskem, doplnit o zajímavou brož, šátek, uvázat kravatu či motýlek. Taktéž vypadá super s ohrnutými rukávy nebo jen nechat volně rozepnutou a pod ní vzít tílko. Potupně se dostáváme k dnešnímu celkovému looku, kdy jsem jednoduchou košili oblékla do boyfriend stylu. Konkrétně si můžete všimnout  košile v kombinaci se svetrem, kde detailem je vykukující límeček a spodek košile. Z vlastní zkušeností mohu říct, že bílá košile je nestárnoucím kouskem, který můžete kombinovat donekonečna!
Jak jsem už zmínila boyfriend styl, tak to je hlavně díky střihu džín, které taktéž patří k základním kouskům oblečení každé moderní ženy. Boyfriend džíny válcují módní svět už několik let a myslím, že se jen tak neomrzí. Žena se v nich cítí velice příjemně a pohodlně. Důležitým detailem je ohrnování těchto džín, které dodají ženskost. Pokud se odhodláte na tento pánský prvek, nezapomínejte je kombinovat s dámským. Ideálně si k nim obout jednoduché lodičky, ale pokud zvolíte pohodlné tenisky, vršek lze nahradit něčím jemným až romantickým, přesně tím, co k ženě patří. Boyfriendy samozřejmě nejsou kouskem, jako košile, ve kterém vyrazíte do kanceláře, ale  v rámci volnočasové módy nebo na večer jsou nenahraditelné. A protože venku není ještě úplně jarní počasí, celkový look jsem uzavřela kabátkem tzv. trenčkotem, který by určitě neměl chybět v šatníku každé ženy. Je to nadčasový kousek, který lze unosit hlavně na podzim, nebo v jakémkoliv chladnějším období. Jak jsem vám tento nadčasový outfit líbí?
Boty BOTOVO / Džíny REPLAY / Svetr F&F / Košile GATE / Trenchcoat F&F / Kabelka LOUIS VUITTON / Brýle GUESS / Šperky SWAROVSKI


Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. krásny outfit :) v takýchto sa cítim asi najlepšie na jar alebo jeseň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalý outfit Adrianko :) Moc ti to sluší a ty džíny jsou perfektní, taková správná klasika :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sensational styling heels
    Regards
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Love this stylish jeans outfit with the trench coat! :)

    Perfect pumps too! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky