Hat & Elegant harem pants

Už dávno není tomu tak, že klobouk je pouze znakem elegance. V dnešní svobodné době se nosí a kombinuje s čímkoliv. Musím říct, že už v jakékoliv kombinaci či stylu je outfit sestavený, tak vždycky dokáže tento nesmrtelný doplněk pozvednout celkový look. Jaká je nejideálnější doba, kdy klobouky vytáhnout? Někdo je nosí na jaře, či na podzim, ale já je zbožňuji celoročně. Líbí se mi, že díky klobouku budete i v obyčejném outfitu nepřehlédnutelná a zapamatovatelná. Tak se nebojte, že vám klobouk nesluší, prostě sluší všem! Každý si jednou najde ten svůj a už ho pak nesundá. Vím, o čem mluvím.




Před pár lety přišly do módy tzv. turecké kalhoty, kalhoty s nízkým sedem a ženy se buď zamilovaly nebo vůbec takovému trendu nepodlehly. Já už několik let patřím do té první skupiny, kde tyhle střihy vyhledávám a to nehledě zda se v danou sezónu nosí nebo nenosí. Je pravda, že mužskému pohlaví se tento styl oděvu na ženách spíše nelibí, ale jak jde čas, tak nemalá skupina mužů si na ně nejen zvykla, ale začala je i nosit. Kalhoty s nízkým sedem jsou nejen pohodlné a příjemné na nošení, ale taktéž mají několik využití. Lze je různě kombinovat, kdy je lze zvolit pro volný čas, do práce i na večírek. V mém případě jako Velikonoční look.







V dnešním outfitu můžete vidět elegantnější verzi, kde jsem ke kalhotám zvolila volnější halenku zastrčenou dovnitř kalhot a ještě přepásala páskem. (Doporučení: nejlépe se tento typ kalhot kombinuje s jednoduchým a jednobarevným vrškem). Celkově to vypadá elegantně a vkusně. Protože venku mámě aprílové počasí a nechceme nastydnout, vršek v podobě lehkého trenčkotu nesmí chybět. Co si obout k tomuto střihu kalhot? Je pravdou, že nižší sed zkracuje nohy, takže ideální jsou boty na vysokém podpatku. Ale chybu neuděláte ani s nízkou botou. Jak se vám tento elegantní i volnočasový outfit líbí? 







Boty ZARA / Kalhoty, halenka, trenchcoat, klobouk ZDE / Kabelka PRADA / 
Pásek BURBERRY / Hodinky MICHAEL KORS / Šperky SWAROVSKI


Přeji ještě krásně prožití svátečního období 
a nezapomeňte se účastnit soutěže o příjemný balíček  ❤️

Komentáře

  1. Adrianko, ty poslední dobou prostě záříš! Jsi nádherná a vypadáš božsky. Lucie

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí a ten klobouk ti fakt sekne <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě to sluší! Jedna fotka hezčí než druhá.

    OdpovědětVymazat
  4. Tie botičky su naprosto uzasne😊😊😊

    OdpovědětVymazat
  5. ach,krásny outfit! a tie topánky, úplne som vedela, že sú zo Zary :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Tzv. turecké kalhoty a snížený sed se mi obecně vůbec nelíbí. Ovšem díky elegantnímu pojetí celého zbytku outfitu jsou velmi vítaným prvkem, který dodá celku zajímavou nápaditost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zas na ten střih nedám prostě dopustit :) Děkuji :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky