"Ledvinka" Louis Vuitton

Myslím, že nejedna z vás při otevření skříně neví, co vzít na sebe a navíc si neví rady s kombinováním či laděním konkretních kousků. Není jednoduché sladit oblečení a dosáhnout okouzlujícího dojmu. Navíc při výběru je nejvíc důležitá správná volba, než kolik daná věc stála. V takovém případě doporučuji: 1) Pokusit se vytřídit šatník. 2) Pokud je možné, seřadit šatník dle barev. 3) Naučit se kombinovat levnější kousky s dražšími. 
Pokud si ale nevíte rady se svým šatníkem, či potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, nechte si ode mně poradit. Využijte mé služby stylistky, a to bezplatně díky programu obchodního centra PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde a stravte spolu se mnou hodinu společného nakupování.




Konečně se počasí umoudřilo a můžeme si vychutnávat nádherné jarní sluníčko a spolu s ním i lehké oblečení. V dnešním příspěvku můžete vidět můj oblíbený jarní outfit, kterým se nikdy nic nezkazí. Upnuté  hnědé slim kalhoty barevně ladí s kabelkou a celek zjemňuje béžový vršek. Lehká elegantní halenka je ozvláštněná kabelkou, kterou jsem omotala kolem pasu ve stylu "ledvinky" :-)
Jako kontrastní kousek jsem zvolila netypické trojbarevné lodičky.  A protože bez jarní bundičky se určitě ještě neobejdete, celý komplet jsem nakonec doplnila džínovou bundou. Tento nesmrtelný kousek se může nosit úplně ke všemu a v posledních letech se stal skvělým doplňkem k jarním i letním kombinacím. Pokud ji ještě ve svém šatníku nemáte, nastal čas to změnit! Co říkáte na tento jarní look?








Boty ZARA / Kalhoty, halenka ZDE / Bunda CALLIOPE / Kabelka LOUIS VUITTON / Šperky SWAROVSKI / Hodinky MICHAEL KORS

Mějte se krásně a připomínám soutěž o nádherný šperk  ❤️

Komentáře

  1. kabelku bych volil jinou, jinak opět skvostné

    OdpovědětVymazat
  2. Ledvinka je v módě :)
    https://www.facebook.com/pages/Ledvinka/300030496745673?fref=ts
    http://instagram.com/ledvinka.moda_fannypack
    https://twitter.com/Ledvinka_Moda
    http://ledvinkamoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky