Neutral fashion colors

V dnešním článku vám přináším opět pohodlný outfit vhodný do města, na procházku či výlet. Možná až moc prosté a jednoduché, ale takto se cítím příjemně a hlavně v jednoduchosti je síla. Pastelové či neutrální barvy nejlépe vyniknou na vzdušnějších a jemných látkách a tato tunika je skvělým příkladem. Nejen podtrhne ženskost, ale můžete ji kombinovat s čímkoliv. Lze ji nosit jak k úzkým kalhotám, tak v létě k šortkám nebo jen samotnou na pláž (ach, jak já se těším k moři).




V tomto looku můžete vidět v kombinaci s úzkými džínami a koženou bundou. Celek působí svěže a díky kabelce i luxusně. Pokud rády nosíte neutrální odstíny a svůj outfit ladíte tón v tónu, nezapomeňte aspoň na nějaký výraznější doplněk. A na závěr nesmí chybět ani komfortní jarní obuv v podobě voňavých melissek, které nepostrádají styl a nápad.  Jak se vám tento celkový outfit líbí?
A co nosíte v tomto pro mne pořád chladném počasí vy? Já už netrpělivě vyhlížím teplejší dny i večery ať mohu nosit šaty, sukně, topy, šortky a prostě vše, co k letnímu období patří.






Boty VIVIENNE WESTWOOD - MELISSA / Džíny STRADIVARIUS / Tunika ZDE / Bunda AMISU / Hodinky STORM / Šperky SWAROVSKI, PANDORA / Kabelka LOUIS VUITTON

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky