Woman in business look

Ať to máme na blogu vyvážené, tak po volnočasové inspiraci vám přináším jeden elegantnější business look. Pokud máte v práci předepsanou uniformu, tak to vám vůbec nezávidím, sama to mám vyzkoušené, takže vím o čem mluvím. Pokud máte naprosto volnou ruku, což je ideální varianta, tak i tímto outfitem neuděláte chybu. Jako vidíte na fotkách, zaměřila jsem se na pracovní oblečení, tzv. business look, který není nikde nadiktován dle pravidel. Naopak, zde jsem se svobodně oblékla a vytvořila elegantní i zároveň stylovou kombinaci. Jediné pravidlo, co bych u tohoto stylu oblékání určitě zmínila je, obléct se decentně, profesionálně a přitom si zachovat ženskost. Základem takového pracovního šatníku každé ženy by měl být kvalitní kostýmek a je už na vás, či kalhotový nebo se sukní.




Protože v poslední době se do popředí dostává oblíbený pánský styl, soustředila jsem se na kalhotový outfit. Pokud i vy tomuto oblečení holdujete, tak dnešní příspěvek je pro vás jako šitý na míru. Abychom jsme se v davu odlišily od mužů, nezapomeňme ani na ženské prvky či detaily. Příkladem můžou být i dnešní kalhoty se saténovým lemem v pase. Celkový outfit jsem doplnila bílou košilí ozvláštněnou o jemné proužky a pohodlným sakem  kopírující postavu. A jak více vyzvednout ženskost než si obout podpatky? Prostě k tomuto looku jsou naprosto dokonalé a navíc barevně zajímavé. Samozřejmě, když  preferujete pohodlnější obuv, perfektně se budou hodit i oxfordky, mokasíny, slip-ony či jiný střih elegantních bot bez podpatků. Tento outfit je vhodný na každodenní nošení do práce, na důležité schůzky, pracovní obědy i další příležitosti jako zkoušky nebo společenské akce. Jak se vám tento model líbí? A v čem chodíte do práce nejraději vy?  






Boty, sako ZARA / Kalhoty MANGO / Košile TOMMY HILFIGER / Kabelka VALENTINO / Brýle GUESS / Hodinky MICHAEL KORS / Šperky SWAROVSKI 

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Moc Vám to sluší! Nádherný outfit. Příště bych ráda viděla i nějaké elegantní šaty do kanceláře. Děkuji za inspiraci. Simona

    OdpovědětVymazat
  2. topánočky sú skvost! :) pozerala som na nich v Zare :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je parádní outfit. Takové mám moc ráda, ale bohužel mi tak jako tobě nesluší. Teda tobě sluší všechno díky dokonalé postavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji a ty máš také bezchybnou postavu, takže určitě si můžeš dovolit více, než si myslíš :-)

      Vymazat
  4. je to skvělé...jak by se asi zvýšil obrat obchodníkům, kdyby se takto oblekaly všechny ženy?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky