Kancelářský outfit

Konečně dorazilo počasí, které nejvíce charakterizuje můj styl - hurááá, nastal čas šatů!
Milé dámy, v dnešním článku bych vám ráda ukázala tyhle naprosto jednoduché šaty, které by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku. Zaručuji vám, že si ušetříte dost času přemýšlením, co si máte vzít na sebe. Tento naprosto jednoduchý střih šatů je velice univerzální a hlavně nadčasový. V těchto šatech můžete zazářit nejen na večírku, ale také v práci, či na obchodní schůzce.




Můj dnešní look se hodí pro denní nošení, např. do kanceláře, na pracovní schůzku nebo s partnerem na oběd. Pokud vám ve firmě panuje ohledně oblékání jasný a velmi striktní dress code je dobře to dodržovat, abyste příliš nevybočovali z řady. Samozřejmě nepoukazuji na nudnost, ta jde úplně stranou. Ideální je, když sukně nebo šaty jsou střižené lehce nad kolena, nebo pod ně, což délka těchto šatů perfektně splňuje. Nezapomínejme na to, protože je to jedním ze základních prvků, které patří do správného dress codu. Šaty jsem oživila páskem a nohy ozdobila uzavřenou  rafinovanou obuví. I když denim původně patřil k námořníkům i dělníkům, dnes v něm můžeme klidně vyrazit i do kanceláře. Džínová bundička díky bílé barvě dosáhla ten správný elegantní vzhled. Pokud jste ale konzervativnější typ, bundičku můžete vyměnit za dobře padnoucí sako. Jak se vám tento celkový outfit líbí?








Boty VICES/ Džínová bunda ZDE / Šaty ASOS / Pásek OODJI / Kabelka BURBERRY / Hodinky STORM

Mějte se krásně a připomínám SOUTĚŽ PRO MODERNÍHO MUŽE ❤️

Komentáře

  1. Dokonalý outfit, článek vše vystihuje jako vždy přesně.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný outfit, k šatům krásně sedí světlá bunda. Začínám přemýšlet, že bych si pořídila podobnou. Mně osobně tmavé jednobarevné šaty většinou nesedí nebo se mi alespoň zdá, že ke mně nejdou. Většinou tak skončím u vzorovaných šatů https://www.blancheporte.cz/damska-moda/saty-7.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky