život je krásný

Jsem šťastná, že žiji v této době, miluji život a vím, že život miluje mně. Proč začínám tento dnešní post takto? Protože před pár dny na cestě ze Slovenska naše cesta směřovala do Polska, konkrétně do Osvětimi. Osvětim byla během druhé světové války německý koncentrační a vyhlazovací tábor, kde docházelo k masovým popravám. Taková továrna na smrt. 
Ve škole jsem se o historii nějak nezajímala, ale jak jsem starší, tak vnímám historii a život samotný z jiného úhlu. Nejenže se učím ze svých chyb, ale též z okolí kolem sebe. Vím, že vše co se děje, dává nějaký směr, smysl. Za poslední čtvrtrok jsem se do druhé světové vojny naprosto zbláznila. Mám skouknuto hromadu dokumentů, filmů, životopisů, a i proto se na dnešní život dívám s větší láskou a vděčností. Ten masakr, co se odehrával v těchto koncentračních táborech, dokázal člověk. Je to vůbec možné? Já jsem si jistá, že to člověk nebyl, ale ďábel. Při trojhodinové prohlídce táborů  Auschwitz I. a Auschwitz II., které všem doporučuji navštívit a vidět naživo vše kolem nich, moje dojmy a pocity z dokumentů a filmů se potvrdily.. Návštěva ve mně vyvolává smutek, strach ale také ostudu a nepochopení, jak se tohodle všeho mohl člověk vůbec dopustit. 

"Nech naveky zostane výkrikom zúfalstva a výstrahou pre ľudstvo to miesto, na ktorom Hitlerovci zavraždili asi poldruha milióna mužov, žien a detí, zväčša Židov z rôznych krajín Európy."   
Auschwitz – Birkenau 1940 - 1945




A teď k obvyklému článku. Přináším vám jarno-letní outfit složený z mých oblíbených kousků oblečení. Že zbožňuji kalhoty v tomto ležérním střihu není žádným tajemstvím a tyto trhané boyfriend džíny se navíc do takového teplého ročního období perfektně hodí. A také je důležité, že jsou zatraceně pohodlné a kombinovatelné s čímkoliv. I když přes den vládnou letní teploty, rána či večery se zdají chladnější, tehdy je sako sázka na jistotu. Pod něj si můžete obléknout jednoduché bílé tričko nebo tílko, kterým nikdy nic  nezkazíte. V dnešním looku jsem zvolila elegantní saténový vršek lemovaný romantickou krajkou. Celkově to vypadá velice rafinovaně a sexy. A co k podobně laděnému modelu obout? Díky vysokým podpatkům vyzvednete celkový outfit a zaručeně přitáhnete pohledy kolemjdoucích. Pokud volíte pohodlí, tak rozhodně conversky. Jak se vám tento dnešní look líbí?










Boty LONDON REBEL / Boyfriendy ZARA / Top INTIMISSIMI / Sako ZDE / Kabelka LOUIS VUITTON / Hodinky STORM / Šperky SWAROVSKI , PANDORA 

Mějte se krásně a užívejte života ❤️

Komentáře

  1. A tobě hlavně boyfriendy neskutečně sednou, umíš je skvěle kombinovat :))

    OdpovědětVymazat
  2. Také se chci na taková smutná místa podivat. Doporučuji knihu Hodina mrtvých očí, román, psaný z pohledu německého vojáka.
    K outfitu, protože zbožňuji ženskou ležerní eleganci, je tento outfit pro mě ideální právě s vysokými podpatky.

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful looks, wonderful styling
    Perfect composition of heels for styling
    Regards
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky