Pravdivé lži

Určitě nejedna z nás dobře zná situaci, když ráno tráví delší čas rozhodováním co na sebe, než pár minut. Mnohdy za tím stojí špatně zvolený, či sestavený šatník, který se ne vždy dobře dá kombinovat. Myslím, že i některé z vás chybí naprosto klasické pouze základní pilíře šatníku, které nikdy nevyjdou z módy, a v nichž navíc vždy budete vypadat perfektně! A právě takové denně rozhodování dokáže ulehčit správný základ šatníku. Takovou samozřejmostí, kterou by měla vlastnit každá z nás jsou černé jednoduché šaty.  Nesmrtelné tzv. "Little Black Dress" jsou k dostání v nespočetném množství střihů. Dají se kombinovat naprosto se vším a nosit pro celou řadu příležitostí. Jejich obrovskou výhodou je, že nepodléhají módním trendům, jako ostatní módní kousky.
V dnešním článku vám je představuji v outfitu pro denní nošení. Pokud se vám zdá, že černá je příliš smuteční barva a takový kousek využijete pouze na smuteční událost, tak věřte, že může být i veselou společnicí. Pamatujete na scénu ve filmu Pravdivé lži? Právě v tomto snímku Jamie Lee Curtis naprosto zazářila, kde zatančila jeden z nejvíc sexy striptýzů z historie filmografie. A co měla na sobě? Velice podobný až skoro stejný střih šatů tím mým. Musíte uznat, že tento model jí seděl jako ulitý. Úžasné je, že přesně takový styl sluší jak mladé slečně, tak vyrazit dech v nich může i žena po padesátce. Šaty jsou naprosto střídmé, ale právě v hladkém a elastickém střihu nádherně vyniká krása ženských křivek. Proč je musíte mít i vy? Protože nám ženám dodávají punc elegance a muži je nepřestávají obdivovat.
Boty RESERVED / Šaty ZARA / Hodinky DANIEL KLEIN / Brýle POLAROID

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Suhlasim. Takéto šaty by mala mať každá žena. Ja mám dokonca niekoľko malých čiernych - aj takéto ako máš tu na fotkách, aj s rukávmi a aj s dlhými rukávmi :-) Viem, možno prehnané, ale ja som šatový maniak :-D
    Inak ti velmi pristanu a páči sa mi, ako si ich oživila topánkami. Presne tak by sa mali nosiť, abyy nepôsobili smútočne :-)

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. v jednoduchosti je krása!
    malé čierne by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Ideální délka šatů, v kombinaci s podpatky nohy ještě delší, sexy dekolt, ale ne vulgární. Takhle by měla vypadat dokonalá žena. Na Vaše fotky se vždycky moc rád dívám. Alex

    OdpovědětVymazat
  4. You look amazing in that LBD! Stunning figure :)

    And those heels are to die for! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Článek je pravdivě výstižný, neboli trefa do černého. Myslím si, že malé černé má doma většina žen, ale vytáhnou je sotva kdy. A když, tak ne v tak atraktivní kombinaci vysokých bot. Snad Váš příklad budou ženy brzy následovat, já Vám mohou za to pouze poděkovat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všem děkuji za hezké komentáře, budu se snažit i nadále být příjemnou inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky