Floral Kimono

Pokud patříte mezi milovnice módy, tak určitě vám v šatníku nemůže chybět kimono. Asi víte, že tento skvělý kousek pochází z Japonska, no postupem času se dostal do celého světa a dnes sbírá ocenění žen v pohodlnosti i jednoduchosti. Kimono se perfektně hodí k jakékoli příležitosti - do práce, na rande i na pláž. Nejenže je velice stylový a příjemný na nošení, ale především díky rafinovanému střihu se hodí na všechny typy postav. Perfektně s ním zamaskujete i nějaké to kilo navíc - skryje větší zadeček, širší ramena i boky. Pokud máte plnější dekolt nebo naopak chlapeckou postavu, tak díky němu dokážete oživit celkový outfit a podtrhnout ženskost i eleganci.
A co vy, nosíte kimono? Případně s čím ho nejraději kombinujete?




Vzorovaná kimona jsou poslední dobou nejžádanější. Zda sáhnete po květovaném potisku nebo orientálních vzorech, vždycky uděláte dobře. Záleží v čem se cítíte lépe. V dnešním looku hraje hlavní roli výraznější květované kimono v kombinaci s jednoduchými bílým šortkami a elegantnějším tílkem ve stejné barvě. Je to skvělá volba na chladnější letní večery.
A protože je léto v plném proudu, slevy na nás číhají z každé strany a vy už nevíte co v tomto letním období nosit, rozhodně sáhněte po kimonu!  




Botovo BOTOVO / Šortky, tílko ZDE / Kimono PAPAYA / Kabelka LA BORSA /
Hodinky MICHAEL KORS / Náušnice SWAROVSKI 

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky