Jaký druh oblečení zvolit pro horké dny?

Po měsíční odmlce se opět hlásím s novým letním článkem. Doufám, že se máte skvěle a užíváte léto i každý jeden den plnými doušky. Já jsem byla celý červenec zaneprázdněná, ale velice příjemně. Bylo to ve znamení cestovatelském. Navštívila jsem Itálii, o tom bych vám ráda napsala i článek, tak snad to brzy dopadne. Opět navštívila Německo a také mou rodnou zem Slovensko. V srpnu se nechystám nikam mimo republiku, tak věřím, že články budou častěji. 
Poslední dny prožíváme nadprůměrné letní teploty, které jsou ideální pro dny strávené někde u vody. Pro některé z vás je posezení u bazénu příjemným odpočinkem a tropické teploty si užíváte s nadšením. Bohužel pro vás, kteří neholdujete takovému počasí, nezávidím, alespoň přináším typ jaký druh oblečení pro horké letní dny zvolit.



Když je venku takové vedro, určitě to poslední, co si přejete, je být v oblečení sevřená jako ve svěrací kazajce a ještě aby se na vás při každém pohybu lepilo. Tady je důležitý správný výběr materiálu, a také volba vhodného střihu. Lehké široké střihy jsou v tomto horku opravdovou záchranou. V dnešním článku vám právě jeden takový kousek představuji a jak jistě víte, je to i můj oblíbený kousek oblečení - overal. Některé ženy ho milují, některé se mu vyhýbají, jelikož si myslí, že nepůsobí sexy, nebo jim nesluší. To lze ale změnit správným nošením a správným výběrem střihu.





Overal je velmi nedoceněný kus oblečení, tak pokud ho ještě nemáte nebo jste ho zahodila hluboko do skříně, tak nastal správný čas mu dát ještě jednu šanci. Zkuste to a uvidíte, že si ho budete chtít oblékat častěji. Do práce zvolte jednoduchý elegantní model bez výstřihu, různých volánků či průstřihů. Na volný čas či na dovolenou pravý opak. Do tropického počasí se hodí rozhodně neupnutý, naopak čím volnější, tím lepší. A přesně jeden takový kousek můžete vidět v dnešním článku. Transformace palazzo kalhot do overalu je favoritem číslo jedna. Široké kalhoty jsou nejen ultra módní, vlnící se při každém kroku, ale hlavně neuvěřitelně pohodlné i díky prodyšným materiálům. Tento ležérnější střih možná připomíná pyžamo, ale nebojte se trocha odlišit od davu a nepůsobit stroze. Všeobecně overal nepotřebuje hodně doplňků, proto je na léto ideálním a hlavně praktickým pomocníkem klobouk, samozřejmostí jsou letní páskové sandálky a výraznější kabelka dodává celkovému looku ten správný šmrnc. 






Klobouk RESERVED / Overal STRADIVARIUS / Boty UNITED FASHION / Kabelka FURLA / Šperky TROLLBEADS

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Krásné fotky jako vždy a ty jsi elegantní, nádherná i sexy jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, když sukně nebo nohavice dosahují těsně k zemi. Je to velmi rafinované a prodlouží to nohy, v kombinaci s podpatky do nekonečné délky.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky