Wrap blouse with frills

Přeji nádherné odpoledne a zároveň příjemný start do nového pracovního týdne!
I když se nám na pár dní ochladilo, tak léto je v plném proudu a podzimní kousky ještě zůstanou na nějakou dobu stranou. Jako každé léto, tak i to letošní si nedokážu představit bez šatů, sukní a taktéž bez šortek. Tyhle kousky jsou v letním období samozřejmostí. Určitě nejedna z nás zná ten pocit, kdy si lámeme hlavu před šatníkem a nedaří se vymyslet ten správný outfit, ve kterém bychom se cítily pohodlně, ale zároveň byl i stylový a trendy. A právě proto vám představuji dnešní letní a šmrncovní look v příjemně svěží kombinaci. 




Co vám ještě v létě nesmí chybět? A čím oživit svůj outfit, abyste působila hravě a romanticky? Jednoznačně volánky! Volánky jsou neuvěřitelně ženské, dodají celkovému looku správnou jiskru a navíc se dají nosit do práce i na každodenní nošení. Tento módní trend můžete vidět na topech, halenkách, šatech i sukních. 
Halenka s volánky vám dodá romantický a něžný vzhled. A pokud je má navíc zavinovací, tzv. wrap střih, tak to máte pro tuto sezónu vyhráno. Protože halenka je sama o sobě výraznějším kouskem, volila jsem jednoduchou barevnou kombinaci. Kromě jedné barvě, budete in i v džínové halence, s potiskem květin, pruhu, prostě módních halenek není v šatníku nikdy dost! Minimalistický outfit jsem oživila stylovým kloboukem, zajímavými šperky a nesmí chybět ani ikonické boty a kabelka. Jak se vám tento look líbí? 










Klobouk RESERVED / Šortky TERRANOVA / Halenka MADE IN ITALY / Boty VALENTINO / Kabelka LOUIS VUITTON / Šperky PERLY,  SWAROVSKI 

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky