Podzim v lese

Řeknu vám, takový podzim, jaký nám teď panuje,  je naprosto báječný! Sluníčko nádherně svítí, jeho paprsky krásně hřejí, venku je příjemně teplo a příroda je v tomto období nejkrásnější. V lese vidíme několik odstínů zelené a hnědé, listí zabarvené do béžové, žluté, oranžové a červené. A právě takové teplé hřejivé tóny k sobě přirozeně patří. Sluší nejen přírodě, ale lichotí i nám.




Podzimní outfity září v barvách, ze kterých čiší teplo, radost, příjemný pocit. Jestli sáhnete po odstínech hnědé, červené, zelené, žluté, vždycky to bude vypadat přirozeně a navíc je to pastva pro oči. Samozřejmostí jsou dobře zkombinované jednotlivé kousky. Já jsem pro dnešní outfit zvolila elegantní černou v kombinaci s nevýraznou šedou a celkový look ozvláštnila mou oblíbenou teplou hnědou barvou. K podzimu jednoznačně patří vrstvení a také hřejivé kožišinové vesty. A zapomenout nesmíme ani na kabelky. Pokud nepotřebujeme mít velkou praktickou, sáhneme po kabelce, která je skvělým doplňkem a rozzáří i pozvedne každý model outfitu. Jak se vám tento outfit líbí? A jakou podzimní kombinaci nosíte vy?






Boty BALADA / Džíny ZARA / Rolák F&F / Vesta ZDE / Kabelka LOUIS VUITTON / 
Hodinky MICHAEL KORS / Náušnice SWAROVSKI

Užívejte nádherné podzimní počasí   ❤️

Komentáře

  1. Ta vesta vypadá moc zajímavě! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju fotky outfitů v lese vypadá to vždycky tak nějak klidně a pokojně akorát teda si nedovedu představit že bych takových botách šla někam na tůru 🙂Ale jinak se mi moc líbí to jako zase jo

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkný outfit a tomísto na focení k tomu vyloženě sedne...super!!
    Šárka z blogu skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem vždycky říkal, že do lesa se podpatky nehodí. Beru zpět, vyvedla jste mě z omylu. Skvělý je celý outfit. Mám rád i roláky.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky