Krása jednoduchosti

Své oblíbené malé černé nemusíte volit jen na formální příležitosti či večírky, ale se správným stylingem je můžete provětrat i během všedního dne nebo si je zabalit do kufru na dovolenou k moři. Černé šaty můžete kombinovat podle libosti, střídejte doplňky, oživte je pokaždé něčím jiným a nikdo nepozná, že už jste je na sobě měla. Pro denní nošení se o stylový kontrast postarají tenisky, ty se v posledních sezonách nosí se vším. Večer je můžete vyměnit za výraznější lodičky nebo sandálky na podpatku.




Důležitou roli hrají také dobře zvolené šperky. Pokud chcete poutat více pozornosti, zvolte výrazný šperk. Ale pozor, ať to nepřeženete, ten se spíše hodí pro slavnostnější událost. I když jednoduchost těchto šatu poskytuje více prostoru pro hru s doplňky, stejně, čím méně výrazné, tím lepší. Minimalistické jemné šperky zaujmou svou decentní elegancí, která sluší všem. Jejích hladké, rovné, jemné linie či geometrické tvary ozdobené drahým kamenem dokáže oslovit všechny sebevědomé ženy, které milují jednoduchost a účelnost.





Černé jednoduché šaty symbolizují eleganci, ženskost a vytříbený vkus už desítky let. Najděte si model, který vám střihově perfektně sedí a navíc je ušit z dobrého materiálu. Při výběru šatů se přitom neřiďte jen srdcem, ale také rozumem. Za cíl si dejte zvýraznit partie, které na sobě máte rády, a klidně naopak ututlejte ty, kterými se chlubit nechcete. Délku volte spíše ke kolenům či mírně nad ně. Volte skutečně variabilní model, střihy bez rukávů či s krátkými rukávy vám rozšíří množnosti kombinování. A konečně, když už na ty pravé šaty natrefíte, nenechávejte je zbytečně dlouho o samotě. Pokud budete mít i vy ve svém šatníku alespoň jedny černé šaty, tak žádná společenská událost vás nepřekvapí.




Boty UNITED FASHION / Šaty, bunda ZARA / Psaníčko LOUIS VUITTON / Brýle POLAROID / Šperky PRÉSENCE

Mějte se krásně  ❤️



Komentáře

  1. Žena k nakousnutí!

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný outfit. Přesně jak to popisujete a máte na sobě, je to perfektní. Kontrastní tenisky by slušely velmi mladým slečnám. Naopak na dámě, jakou jste Vy, se již nehodí, zejména v kombinaci s džínovou bundou by to už bylo příliš.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky