Neodolatelná a zářivá

Plesová sezóna se blíží ke svému vrcholu, to znamená, že jaro je už skoro tady. A jakou barvu šatů zvolit? Jednoznačně odstín jarní louky. Zelená je naprosto báječná barva, která sluší jak tmavovláskám, brunetám, zrzkám, tak i blondýnkám. Mějte na vědomí, že krásnou ženu pro tento nádherný společenský večer dělají hlavně šaty. Být okouzlující, nepřehlédnutelná, nejkrásnější je touha nás všechny, ale také je velmi důležité cítit se dobře. Při výběrů šatů si dejte velice záležet. Nezáleží na trendech, značce a ani na jméně modního návrháře. Vybírejte takové, které kopírují a zachovají linii vaší postavy a ať střih sedí vašemu věku.




Pro ples jsou ideální dlouhé šaty, v mém případě dlouhé s vlečkou a holými zády. Tyto šaty jsou na jednu stranu decentní, na druhou stranu vás v nich nikdo nepřehlédne! I když šaty nejsou nijak zdobené, tak díky lesklému materiálu jsou vystavené na obdiv. Co se týče šperků, méně je někdy více. Zvolila jsem jednoduché, decentní, zlaté (náušnice a prsten) s brilianty. Jako větší ozdoba naprosto stačí nepřehlédnutelné psaníčko, kam se vejde pudr, rtěnka, kapesníček a mobilní telefon. Já v líčení neexperimentuji, proto odvážnější barva rtěnky se k tomuto celkovému ouffitu naprosto hodí.
Jak se vám tento outfit líbí? A jakou večerní róbu byste vynesli na ples vy?







Šaty ZDE / Šperky PRÉSENCE 
Za krásné fotografie děkuji báječné fotografce KATEŘINĚ VÍCHOVÉ.

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Vy a vase postava dela ty saty krasne. Rtenka je naprosto skvela a moc vam slusi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Adriana je krásná, smyslná a umí to dát najevo.

      Vymazat
  2. Zelená je krásná barva, sluší všem, ale málokomu se líbí natolik, aby jí dal přednost před jinými barvami, pro večerní róbu.
    A právě proto bych ji také doporučil. Nebude se často opakovat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky