EXOTIKA V NAŠEM ŠATNÍKU

Milé čtenářky, protože jsem přes měsíc nepřidávala žádný příspěvek a tento týden k nám zavítalo už oficiální léto, tak dnešní článek bude o módním kousku, který dokonale evokuje letní počasí. Je pravda, že tento letošní trend v podobě exotických vzorů už tady před pár lety byl. Tehdy mne vůbec neoslovil asi i proto, že skoro vždycky raději sáhnu po minimalistických kouscích, ale teď mne podobné potisky baví. Vzbuzují ten příjemný pocit letní dovolené, cestování a poznávání exotických krajin.




V dnešním outfitu můžete vidět nádherné maxišaty, které jsou svým střihem plné ženské rafinovanosti a díky palmovému potisku navozují atmosféru letních prázdnin. Pokud se chystáte i vy v blízké době na svatbu nebo vás čeká dovolená u moře a toužíte po šatech, v kterých se budete cítit uvolněně, tak tímto lookem se můžete inspirovat. 
Nebojte se ani různých kombinací, ale buďte v jejich volbě opatrnější. Vždycky raději na začátek kombinujte tyhle potisky s jednobarevnými doplňky, nejlépe v tónu, který se objevuje na oblečení. Rozhodně to takto vypadá elegantněji, čistě a uceleně. Protože šaty jsou výraznějším prvkem, které by psaníčko nemělo  přebíjet, zvolila jsem nesmrtelnou klasiku v tělové barvě. Ve stejně barveném provedení jsem sáhla po páskových sandálech na vysokém podpatku, jenž dodávají ten správný ženský sexappeal. K tropickým potiskům se perfektně hodí i vkusný slaměný klobouk, který navíc v parních letních dnech ochrání před sluncem.
Jak se vám tento letní trendy outfit líbí? A už jste nějaký exotický motiv zakomponovali do svého šatníku?



Boty BOTOVO / Šaty ZDE / Psaníčko F&F / Klobouk KIK

Mějte se krásně a nenechte si zkazit první letní dny chladnějším počasím ❤️ 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky