Bílé letní šaty

Poslední dobou nějak blog zanedbávám a to docela dost. Není to ani tím, že by nebyl čas, protože ten se najde vždycky, když se chce. Zase na druhou stranu neříkám, že se mi nechce. Vlastně ani pořádně nevím proč to vázne. Jsem člověk, který musí mít chuť a to na všechno a když ten chtíč není, tak prostě není. Ale pokud vám chybí pravidelnost článku, mrkněte každé pondělí na www.carolina.cz, kde naleznete nějaké moje rady a inspiraci v oblasti módy. Dále, ve spolupráci s obchodním centrem Palác Pardubice si mne můžete objednat jako módní stylistku při nákupech, ale také pro ně kromě toho píšu články na stylistka.palacpardubice.cz.




Protože začaly letní prázdniny, můj dnešní outfit je stvořený pro letní volné dny. Bílé šaty jsou právě ideální volbou pro toto roční období. Já bych řekla, že je to oděv, který patří k základním kouskům letního dámského šatníku, až se tak pomalu vyrovnávají nezbytným černým šatům. Dají se nosit na několik způsobů a vyrazit v nich můžete skoro kamkoliv. Populárním kouskem v posledních letech jsou bavlněné šaty zdobené madeira krajkou. Tato móda patří do volnočasového až plážového stylu, ale samozřejmě šaty s kontrastní koženou bundou se perfektní hodí na letní večer či rande.


Můj dnešní styling je vhodný na pochůzky po městě, na procházku po parku či na výlet. V kombinaci se zemitými trendy barvami na pantoflích a kabelce se rázem stává příjemným, nenuceným a uvolněným outfitem. Proto jsem tentokrát dala důraz na doplňky. Výrazným prvkem jsou nepřehlédnutelné brýle a ty se krásně doplňují s černými koženými hodinkami s větším ciferníkem. Pokud se vám tyto hodinky líbí nebo přemýšlíte o koupi nových, tak je vybírejte na www.danielwellington.com. Když do objednávky zadáte kód IAMSTYLE", dostanete 15% slevu. Platnost kódu je do 31.7.2018.
Jak se vám líbí tato kombinace? A jak nejraději nosíte bílé šaty vy?



Boty ZARA / Šaty RESERVED / Kabelka LOUIS VUITTON / Hodinky DANIEL WELLINGTON / Ostatní šperky PRESENCE 

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Ty jsou překrásné! Hned je posílám mamce a určitě se jí taky budou líbit a jak jí znám, tak si je pořídí a já možná taky :-D na opáleném těle teď v létě budou pecka.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné, navíc dají vyniknout pleti i doplňkům.

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou krásné a k letnímu outfitu bych vyměnila kabelku za slaměnou nebo ratanovou kabelku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kde se dají koupit ty hnědé pantofle? :) Děkuji za radu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky