Elegance je APART

Z lásky, z přátelství.
K narozeninám, k svátku, k výročí, k Vánocům.
Když řekneš ano.
Za zlomené srdce.
Za upřímný úsměv.
Bez důvodů. Jen tak.
Protože to je elegance.
Sama pro sebe, pro potěšení.
Protože každou ženu zkrásní..
Protože potřebuji.

A existuje xx dalších důvodů...


Už v historii šperky znamenaly určitou symboliku. V dnešní době je to každodenní doplněk pro jakoukoliv ženu. Jednoduše patří k životu a každá z nás si ho zaslouží. Jak jsem vám v předešlém článku představila nové klenotnictví APART (nachází se v OC Chodov Praha), tak v tomto příspěvku můžete vidět moje první úlovky, které jsem si odtamtud odnesla.



Prvním pokladem je naprosto nádherný a jedinečný zlatý náhrdelník s poutavým přívěškem. Protože mám ráda, když má šperk nějaký význam, má svůj příběh, či symboliku a nebo si mne získá na první pohled. A právě tento lapač snů, který podle legendy pochází od indiánského kmene a která říká – lapači snů vidí síť života – dobré sny zůstávají v síti života a ty zlé propadají dírou uprostřed, se stal od prvního okamžiku mým osobním ochráncem při každodenním nošení. Navíc, vybral mi ho manžel. 
Řetízek je vyrobený ze žlutého zlata s úpravou vysokého lesku. I když vím, že dokonalost neexistuje, tak tento šperk dokonalý je.



Dalším úlovkem je sada šperků - náhrdelník s přívěškem a náušnice. Přívěšek a náušnice v kulatém tvaru jsou zdobené křišťálovými kameny, jenž jsou ručně vsazovány do speciální hmoty. Má jednoduché tvary, ale stejně je výrazným kousek i díky barevné kombinaci. Tento kulatý tvar pro mně znamená nekonečno a v mé šperkovnici má své čestné místo. Kameny, ať už blyštivé nebo matné v kombinaci s kovem působí velmi luxusním dojmem. Níže pár slov i pár fotek outfitu s těmito šperky.




Košilové šaty jsou na jedné straně naprosto jednoduchým kouskem, ale na straně druhé jsou samy o sobě velmi výrazným prvkem. A přesně je to i s touto sadou šperků. Skvěle doladí outfit a vy budete k nepřehlédnutí. Celkový look působí elegantně a zároveň velice pohodlně a stylově. Takto můžete vyrazit do města, na kávu s kamarádkou, či na romantickou večeři při moři.
V jakých outfitech si užíváte převládající horké počasí vy a jaké šperky k nim nosíte?




Boty BOTOVO / Šaty ASOS / Kabelka LA BORSA / Hodinky DANIEL WELLINGTON 
Šperky APART (k zakoupení v OC Chodov Praha)

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Šperky jsou krásné a vkusné a ten outfit celkově se nedá komentovat, bere dech!

    OdpovědětVymazat
  2. Lapač snů vypadá famózně. Ale ten outfit, dokonalost! Vám by snad slušel i pytel od brambor.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky