BÝT ŽENOU JE KRÁSNÉ - KRÁLOVNA VEČÍRKU

Být okouzlující, nepřehlédnutelná, nejkrásnější je touha nás všech, ale také je velmi důležité cítit se dobře. Plesová sezóna ještě není sice aktuální, ale důležitou součástí takových nezapomenutelných večírku je připravovat se včas. Pokud vás čeká maturitní večírek, tak je to událost, na kterou se nezapomíná. Akce, na níž se její účastníci těší několik měsíců, večer, jenž je jedním z těch významnějších v životě každé ženy. Proto není třeba ztrácet čas a podceňovat i ten nejmenší detail.
Rozjeďte tento zážitek s námi a dopřejte si ještě víc než ostatní!



Při výběrů šatů včetně veškerých doplňků si dejte načas.
Plesové šaty by měli být bezpochyby nejluxusnější součástí dámského šatníku. Nezáleží na trendech, značce a ani na jméně modního návrháře.Vybírejte takové, které kopírují a zachovají linii vaší postavy a vyzvednou vaše přednosti. Jednoznačně celkový večerní outfit má za úkol vás reprezentovat a také podtrhnout ženskou krásu. A já jako módní stylistka vám při tom budu s radosti asistovat. Na zevnějšku velice záleží, proto vám pomohu jak vypadat půvabně a ohromit tak všechny kolem, jednoduše udělám z vás královnu celého večera.



K plesové sezóně jednoznačně patří i večerní líčení. I když se běžně dokážete pěkně nalíčit, ale v případě večerního líčení si nejste úplně jistá, dokonalý make up a vlasy vám zajistí šikovná make-up artistka Andy Klečková. Nalíčí vás dle posledních trendů, abys zdůraznila vaše přednosti a zároveň aby vám make-up vydržel perfektní celý ples či večírek.



Nádherné šaty, dokonalé líčení, prostě vše vyladěné do posledního detailu. A tak v posledním řadě si nechte tu všechnu krásu zachytit pomocí kreativního fotografa. Staňte se na chvíli modelkou a nechte si udělat nádhernou vzpomínku na tento skvělý večer. Fotograf David Sameš fotí několik let a zaměřuje se na portrétní a svatební fotografie. Věří, že v každém z nás je krása a je na něm ji ukázat v co největší míře. Jeho práci naleznete na www.sejmsfoto.com.


Užijte si i vy tento nádherný čas s námi a staňte se královnou jakékoliv večírku! 

Pokud vás oslovila naše služba, její cena činí 3.500,-Kč a máte možnost ji využít .
V případě zájmu či jakéhokoliv dotazu nás kontaktujte emailem na bytzenoujekrasne@iamstyle.cz 
nebo telefonicky 605 555 646 nebo 775 501 161

Těšíme se na vás ❤️
Módní styling Adriána Voženílková
Make-up artist a vlasový styling Andy Klečková
Fotografie Sejms FOTO


Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky