ZIMA JEDINĚ SE SNĚHEM

Když nasněží, tak se celá příroda promění v romantickou nádheru. I když jsem letní typ, tak mám v zimě sníh velmi ráda. Nelíbí se mi počasí, které panuje už několik dnů u nás v Pardubicích. Ošklivo, deštivo, větrno....takto v lednu fakt nechci. Ale stačí několik málo km mimo Pardubice a hurá, ukázkové až pohádkové lednové počasí jako na dlani. I pro takovou nádherně zasněženou krajinu se vyplatí žít.




Pokud řešíte co na sebe do takové zimy, hlavně vlastnit něco, v čem byste nezmrzly, je velice důležité. Jednou z možností je pořídit si stylový kožíšek, který vás zahřeje natolik, že budete moci v klidu vynechat dalších několik vrstev oblečení. Kožešinové vesty jsou perfektní, ale kožich je ještě lepší. Já jsem zvolila čokoládovou barvu kožíšku, který krásně ladí s kloboukem ve stejně barevném provedení. Zbytek outfitu je klasický černý, naprosto jednoduchý a hlavně pohodlný i díky koženým kotníkovým botám s detailem perel.




K této neutrální barvě kožíšku si nemusíte brát jenom obyčejné oblečení, ale také kombinovat i s výraznými kousky či barvami. A na nohy si klidně vezměte i tenisky, kozačky, podpatky, prostě jakékoliv boty. Kožich je výrazným kouskem sám o sobě, záleží do jaké společnosti ho vytáhneme. Možná je odvážnější ho zvolit i pro běžné nošení, ale já se v tom cítit příjemně, teple a zároveň elegantně. Kombinacím či volbám se meze nekladou!




Máte raději zimu se sněhem nebo bez?
A co nosíte raději vy, bundu, kabát nebo zmiňovaný kožich? 

Mějte se krásně ❤️ 


Komentáře

  1. Krásné fotky, moc Ti to na nich sluší :) Také nemám ráda zimu bez sněhu, když zima, tak ať můžeme stavět sněhuláky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi velkou inspiraci pro spoustu žen. Opět nádherná s nádherným outfitem.

    OdpovědětVymazat
  3. krásny outfit :) ja mám rada takú kľudnú zimu kedy môže byť aj sneh, ale nech je to stále také príjemné :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky