Devadesátá léta

Pamatujete devadesátá léta a oblíbený americký seriál "Beverly Hills 90210"? Já jsem tento seriál zbožňovala, bylo to něco jiného, hlavně ta podivná až přitažlivá móda. Nějaké kousky bych na sebe snad teď ani nevzala, ale v té době, to bylo něco nové. Takovým zvláštním kouskem byly "mrkváče", to si jistě každá z nás pamatuje. A pokud sledujete kolem sebe mladé slečny, tak v posledních sezónách se tyto džíny vrátily zpátky do módy i v jejich podání, akorát pod  jiným názvem "mom jeans". Víte, že jsem zastáncem "boyfriend džinů", no a teď už i "mom džinů". Oba tyto kousky mají jedno jistě společné a to, že dělají někdy až neforemnou postavu. Samozřejmě, když se hezky nakombinují se zbytkem oblečení, může vzniknout velice příjemný outfit.




Pokud chcete ležérní džíny alespoň trochu povýšit, zkombinujte je s elegantnějším sakem. A nemusíte ani čekat na jarní počasí, sako se dá perfektně nosit i pod kabátem. Perfektní doplněk v podobě čepice, klobouku nebo jiné moderní pokrývce hlavy dotvoříte stylový look a toto je právě správná cesta, jak doladit tento střih džinů. Co se týče obuvi, možností je několik. Podpatky jsou rozhodně sázkou na jistou, kdy celek vypadá velice přítažlivě. Ale další pohodlnější variantou, kterou doporučuji, jsou polobotky nebo tenisky.
A co vy nosíte "mom jeans"?



Boty BAŤA / Džíny PULL&BEAR / Sako MANGO / Top a čepice ZDE, Kabelka VALENTINO, Šperky PRESENCE 

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Já džíny nenosím vůbec, ale tobě velice sluší :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne si ich skombinovala. Ja osobne ich nenosím a po pravde prvýkrát som o nich počula. Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky