Wedge Boots or Over the Knee Boots


Zimní sezóna je tady a s ní i výměna šatníku - botníku. 
Jakému typu  zimních bot dáváte přednost? Možností je spousta a v dnešní době se už dá sehnat snad všechno. Klasické kozačky bez podpatku, kozačky s mírně vysokým podpatkem, kozačky nad kolena s vysokým podpatkem či bez podpatku, kotníkové boty, vysoké či nízké boty na klínku, sněhule, válenky, zateplené holínky, workery...
Je fajn, mít doma nějaké oblíbené kousky bot, které vaší postavě sluší, lichotí a umíte je nosit. 

Dneska vám chci právě ukázat boty na klínku tzv. wedge boots a vysoké kozačky nad kolen tzv. over the knee boots.
Ráda byste si je pořídila, ale neumíte si to na sobě představit?






Klínové boty jsou ve světě více populární a to i tím že jsou vyšší, což vyvolává dojem elegance,  ale je to taky i pohodlný druh bot. 
Platforma klínku přicházejí v různých tvarech. Myslím si, že je to ideální a oblíbený kousek bot pro všechny ženy s kratšími nohami. 
Mně osobně se líbí hubenější klínový podpatek, který můžete  vidět i na fotkách (nohy mám hubené a jiný druh klínového podpatku by už bylo moc tvrdé).
Co je ale známo, že muži nesnáší  boty na klínku, mám pravdu? I když znám pár chlapů, kterým se to líbí, no  pro vetšinou nejsou sexy a  tím nezajímavé. Co si o tom myslíte vy?









Vysoké kozačky nad kolena se dají taky super kombinovat.. ke kalhotám,  šatům i sukni. Je to ale dost atypický druh bot, který ne každá z nás si  dovolí a ne každému se to líbí.
Hlavní úlohou je správně nosit a nevyvolávat dojem sexuální pracovnice ;-) Tady se dá experimentovat střihem oblečení  jako úzké kalhoty, legíny, skater sukně či šaty, pouzdrovky, maxi svetry apod.. ale co je důležité, dávat menší důraz na barvy a kombinace barev. 
Kozačky jsou samy o sobě hodně výrazným kouskem, takže černou, bílou, krémovou či šedou a jemnými pastelovými barvami nic nezkazíte.
Máte odvahu a nosíte kozačky nad kolena? 









 Líbí se vám tato kombinace? A co vás oslovilo více, klínky či kozačky nad kolena?  

Cardigan: Takko Fashion, Sako: Stradivarius, Top: ModniFashionBazar,
Džíny: Simly Chic, Kabela: Prada, Hodinky: Michael Kors, Prsten: Swarovski,
Náramek s vločkou: dárek od kamarádky, Kozačky: Sergio Todzi, Klínové boty: Botovo




Jak jsem psala v článku Autumn colour, že v budoucnu se můžete těšit na další focení s úžasnou a šikovnou fotografkou Katkou (blog),
tak právě tyhle fotky vznikly v jejím rodném městě v Chrudimi. Nejdříve jsme měly jiný nápad, ale to třeba příště, nakonec to bylo rychlé a neplánované. 

A pokud nevíte co koupit jako vánoční dárek svým blízkým, tak Katka nabízí dárkové vouchery na fotografické služby dle vlastního přání.



Dneska je to všechno a budu se těšit na vaše komentáře pod článek. 
Mějte se krásně a užívejte první prosincový víkend 

Komentáře

  1. Suprový článek, ostatně jako vždy =). Mám moc ráda tvůj blog <3.
    Tereza =)

    OdpovědětVymazat
  2. Nákup zimních bot mě ničí. Nebaví mě! Nebaví mě vybírat mezi černou, černou, tmavě hnědou a černou :D Kotníčkové boty mi nesluší, a tak pravidelně každý rok volím kozačky - černé a pokaždé téměř stejné! :D Ale už se nemůžu dočkat, až zase začne jaro a člověk bude moct vytáhnout i něco barevnějšího a pro mě daleko hezčího:)
    Ale musím přiznat, že ty tvoje vysoké kozačky jsou fakt kouzelné ♥
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ver mi, ze zimu taky nemusim a nejradeji bych pul roku zila tady a pul roku nekde u more ..treba jednou ;) a dekuji :)

      Vymazat
  3. Kozačky jsou nádherné :-) oba outfity se mi moc líbí :-) ale na těch podpatcích bych se asi zabila :-D jak na to, abych vydržela v takových chůdách celý den? :-D nemáš nějaký tip? :-) mám 10 cm podpatky, ale po pár hodinách jsem totálně vyřízená :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-* Nejvíc pohodlné boty jsou právě ty kotníkové :) Jinak, moc neporadím jak na podpatky, asi zkušenosti a zvyk :)

      Vymazat
  4. Mě se líbí obojí a mít takový krásný nohy, tak nosím jenom kozačky nad kolena! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak bych řekl můj kamarád: "Ne asi":-D
      Děkuji, Jani :-*

      Vymazat
  5. Tenhle outfit se moc povedl! :)
    Jsem nadšená hlavně z toho svetru. Viď, že si ho kupovala v Takku teď někdy a já ho tam ještě ukořistím? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky bavil :) Bohužel, mám ho už několik let. Starý ale dobrý kousek oblečení :-D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky