Palazzo Overall

Jarní módní trendy mají byt  především o lehkosti, ve stylu svobody, nespoutanosti a romantiky. Nevšední moderní kousek doplněný jemnou krajkou, rudými detaily a drsnějším křivákem všechny uvedené symboly splňuje. Posuďte sami. :)






 Neokoukaný, extravagantní, elegantní, stylový a pohodlný – takový je overal a můj první článek na blogu.   Nepřehlédnutelný a jednoduchý look se širokými  rozevlátými "palazzo" kalhotami jsem zveřejnila v létě na facebooku.
V dnešním outfitu vám rada  představím  palazzo overal, který sluší opravdu hodně specifické postavě. Né, že bych si nějak fandila, ale vzhledem ke svému střihu se tento módní kousek hodí hlavně na vysokou štíhlou figuru. Extrémně široké kalhoty vzbuzují na sebe veškerou pozornost, tak jsem se snažila zajímavým výstředním  psaníčkem odlákat zrak,
co myslíte povedlo se odpoutat zájem okolí? :)







Boty: Balada, Overal a psaníčko: Zara, Pásek: Gate, Křivák, Top: No Name,
Šperky: Michael Kors, Swarovski

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. To psaníčko!!! Pecka!
    Nikola

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, jak probíhá focení? Fotíš ze stativu nebo s Tebou vždy někdo jd? :-)
    Fotky jsou moc krásné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky někoho seženu na nafocení (kamarádky či kamarády), většinou to spojíme se schůzkou, obědem či kávou. A to focení není se mnou lehké, jsem náročná.. ale mám kolem sebe fakt úžasných lidí, kterým jsem vděčná a Tobě taky děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  3. Stále pevně na špičce ledovce ;-) Je velice těžké nafotit černý outfit, ale celkem se povedlo.
    A mimochodem, opravdu to nejsou jen široké nohavice, které by poutaly pozornost. I když, pro mě je nejzajímavější otázka, má opravdu tak dlouhé nohy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na svoji postavu nohy mám docela dlouhé, to je pravda :) Jsem rada, že špička se povedla :-D

      Vymazat
  4. Psaníčko můj zrak bohužel neodpoutalo, naopak jsem vás obdivoval, jak elegantně jste zvládala povětrnostní podmínky na náměstí ve vaší krásné obuvi :]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Pavle, musím říct, že ty kostky dělají svoje, ale zvládám to dobře, jak jste viděl :) Odkud jste "šmíroval"? :)

      Vymazat
    2. Já bych asi cestu z oběda k panu Sakařovi nanazýval „šmírováním“ :) Nicméně moje gentlemanské já už začalo plesat, že se bude moct projevit, ale zvládla jste to s přehledem. Těším se na další „šmírovačku“ a následný článek na blogu.

      Vymazat
  5. Líbí se mi ta kombinace barev :3 Musím přiznat, že nejdříve můj pohled spočinul na dlouhých nohách, a až po té na psaníčku :D :) Ale fotky jsou opravdu opět nádherné :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, že se líbí, je to takový kousek oblečení, který buď miluješ nebo nenávidíš, jak i s kofolou :) Děkuji :-*

      Vymazat
  6. Ahoj Adrianko, máš krásný blog a ty jsi teda ještě krásnější, úplně slintám nad tvými outfity i tvou vizáží :)
    Máš nádherné vlasy, máš svoje nebo prodlužko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za krásný komentář, vždycky mě potěší :) Vlasy jsou doopravdy moje, nikde jsem neměla prodloužené a myslím, možná i vím, že bych si nedala prodloužit :)

      Vymazat
  7. velmi zajímavý outfit :) a tohle bude opravdu slušet jen vysokým a štíhlým postavám, je důležité uvědomit si, co které postavě sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a souhlasím, ne úplně všechno každému sluší :)

      Vymazat
  8. Tleskám originalitě, krásný a odvážný outfit! Psaníčko je bomba :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tohle je přesně můj styl :) Psaníčko se líbí snad každému kdo ho i osobně viděl :)

      Vymazat
  9. Veľmi pekný outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásný outfit Adrianko :) Musím říct, že ti ten overal sedí jako ulitý a hlavně v něm máš nekonečně dlouhé nohy, až ti je závidím :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem ho v obchodě viděla (ještě ve slevě), bez váhání a zkoušení běžela k pokladně, moc příjemný a povedený kousek :) Díky :-*

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky