My Favorite Outfit Combinations

Nezáleží na tom, kolik jich vlastníme, protože kožená bunda se v dámském šatníku určitě neztratí! Je nadčasová, variabilní a stylová. Dá se nosit jak v létě, tak i v chladnějším období, vydrží několik sezón či let. Je to hodně oblíbený kultový kousek, možná i proto, že se velmi snadno kombinuje a přitahuje pozornost nás všech.  


Jako každý rok, tak i letošní podzimní móda přináší sebou spoustu kožených bund, či křiváku různých barev, střihu, doplněné o cvočky, kožíšky apod. Největší výhodou kožených bund je, že se dají nosit téměř ke všemu. Moje nejčastější kombinace je s tričkem či košili/halenkou  a džín. Pokud vím, že nebudu přes den hodně chodit, zvolím vždycky vysoké podpatky. Ty na fotce mě dostaly hlavně střihem a výraznou podrážkou, kterou jsem doladila se šálou. Celkový outfit  okouzlí, taky působí atraktivně i sexy. Jak se líbí vám?  A jaká je vaše nejoblíbenější kombinace kožené bundičky?















 Boty Balada, Džíny Only, Košile, Křivák Módní Fashion Bazar, Šála Gucci, Kabelka Prada

Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. Opet uzasny outfit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Má oblíbená kombinace je přesně tato! Jen bez podpatků :-)Miluju koženkové bundičky!! A mimochodem Adrianko-je opravdu skvělá a dokonce mi sluší skoro stejně jako Tobě :-)
    Děkuji!!
    NikolaHl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super!! Klidne pak posli do soukr.zpravy nebo na email foto at zverejnim na fb stranku Modni Fashion Bazar :) at se krasne nosi :)

      Vymazat
  3. Kožená bunda je další must have, který ovšem nemám :-D Ta tvoje je super.

    http://elenyblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky