"With love..." Náramek, kterým pomáháme

"Lidé jsou často nerozumní, nelogičtí a sobečtí. Přesto jim odpusťte. Budete-li k nim laskaví, stejně vás obviní ze sobectví a nízkých motivů. Zůstaňte laskaví. Budete-li úspěšní, získáte některé falešné přátele a opravdové nepřátele. Přesto pokračujte. Budete-li upřímní a čestní, lidé vás podvedou, vy ale zůstaňte upřímní a čestní. Strávíte-li léta budováním něčeho, co vám jiný zničí přes noc, budujte znovu. Naleznete-li štěstí, klid a mír, budou vám závidět. Zůstaňte šťastní. Na dobro, které uděláte dnes, zítra lidé zapomenou. Přesto dál dělejte dobro. Dávejte světu to nejlepší, co je ve vás, a i když to nemusí stačit, přesto dávejte dál." - Matka Tereza


Pokud chcete udělat radost sobě nebo svým blízkým a přitom přispět na dobrou věc, neváhejte a pořiďte náramek "With Love" od TrollbeadsCelý výtěžek putuje organizaci Červený Kříž, která každý rok pomáhá při katastrofách zhruba 85.000.000 lidí přímo tam, kde zuří války, přírodní katastrofy, nebo kde lidé přijdou ze dne na den o domov.
Jak dobře víme, v současném světě se řeší situace, ve kterých trpí hlavně ti nevinní. Právě zde Červený Kříž hraje hlavní roli, proto je důležité podpořit akci, která dává smysl. Tento náramek s přívěškem barvy krve se dá zakoupit  od 20.11.2015 na všech značkových prodejnách Trollbeads nebo na eshopu.   






Děkuji všem za podporu této akce ❤️


Komentáře

Oblíbené příspěvky