Trollbeads: Rose quartz

Drahé kameny se nachází v lidstvu už celá tisicíletí a od počátků civilizace je považuje za mocné léčivé, ochranné i magické prostředky. A protože jejich obliba přetrvala až do dneška, tak na tom něco bude. Během mého života se s kameny potýkám často, vědomě i nevědomě. A protože vím, že v životě nám všechno přichází z nějakého důvodu, i  kameny si našly ke mně určitou cestu. Síla kamenů nám může pomoci - ovlivnit život, ukázat směr, vyléčit nás.. Nejsem a určitě ani ze mně nebude mineralog, ale některé kousky mě zajímají.
Nejvíce mě láká spojení kamene se šperkem...ideální dvojka, která nádherně vypadá a dává danému výrobku určitý smysl - cestu. Vyzařuje z nich  svěžest, ženskost a evokují atmosféru. V této zrychlené době člověk potřebuje hodně síly, energie, taktéž umět se na chvíli zastavit, odpočinout, relaxovat a kochat se. Proto nám příroda nadělila i tuto krásu, která nám pomáhá, dokáže nás léčit a dodat vše potřebné k spokojenému, klidnému životu - kameny.
Jak jsem starší, tím více vnímám svoji vlastní intuici a více na na ní spoléhám. Skoro pokaždé (mám pocit, že vždycky) mi ukáže tu správnou cestu, rozhodnutí, či nejlepší řešení. A takto hodně dávno se mi do rukou dostal kámen růženín. Růženínu se říká kámen lásky. Vyvažuje naše emoce, otevírá naše srdce a napomáhá při hledání pravé lásky. Je skvělý také pro lidi ve vztahu, neboť dodává sílu odpouštět a učí nás trpělivosti. Poskytuje ochranu a klid, také z těla odstraňuje veškerou negativní energii. Říká se, že funguje jako "štít" před škodlivým zářením. Vyhání z našich srdcí negativitu i zlo a podněcuje touhu po životě. Uklidňuje, pomáhá k ocenění sebe sama a k lásce k vlastní osobě, pomáhá být vnímavý, posiluje empatii, obnovuje důvěru a vytváří vnitřní harmonii. Nošením šperků z růženínu lze přilákat lásku, nebo podpořit lásku v sobě samých a také může podporovat plodnost. I tento přívěšek růženínové kapky nám dokáže dodat motivaci a vybídnout nás ke splnění našich cílů.
Každá žena ráda vypráví svůj příběh, sbírá hezké věci i proto dokáže ocenit šperk, který by si mohla sama navrhovat, obměňovat a být originální. A jelikož šperky Trollbeads oslavují letos 40 let, můžete zasoutěžit a vyhrát originální přívěsky, dárkové karty a dalších celkem 3000 cen! Hlavní výhrou je náramek v hodnotě 12 000 Kč. 


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky