Keep It Simple

Často mi píšete, že obdivujete jak nosím podpatky i do sněhu a všeobecně, zda mi nevadí kostky a podobně. Proto v dnešním outfitu jsem po dlouhé době vyměnila podpatky za tenisky. Přiznám se, že poslední dobou vyhledávám více pohodlí a pokud podpatky nemusím, tak je prostě nechávám doma v botníku a raději sáhnu po pohodlnější variantě. Samozřejmě podpatky jsou součástí mé osoby a sníh či chodníky z kostek mě neodradí (i když mi kostky dost vadí a nebudu raději počítat kolik bot jsem na nich zničila), ale co si budeme říkat, v teniskách či placatých botách se chodí lépe.
Vždycky se snažím dodržet jednoduchost outfitu, celkový look nepřekombinovat a všeobecně ladit jeho barevnost. Takový případ můžete vidět i na dnešních fotkách. Modrá barva na džínách ladí s kabelkou a šálou, kabát zase s vrchní částí - košilí. V jednoduchosti je prostě síla. Na rozdíl od předchozích outfitů je tento více pohodlnější. I když jsem zvolila elegantnější kabát, díky adidaskám se outfit rafinovaně proměnil za pohodlný ležérní look. Tyhle kombinace elegantního oblečení se sportovním jsou známkou vytříbeného vkusu, a to se mi velice líbí. Důležité je také, že se v tom cítím příjemně. Ono v tomto počasí už člověk někdy neví co na sebe. A v jakém oblečení se momentálně cítíte nejlépe vy?
Boty ADIDAS / Džíny F&F / Kabát MANGO / Kabelka PRADA / Šála LOUIS VUITTON / Hodinky STORM / Šperky TOP TIME, PANDORA

Mějte krásný víkend ❤️




Komentáře

  1. Krásný outfit, jemný a stylový. Zaujaly mě prstýnky, jsou to snubní a zásnubní? :)
    Měj se krásně a těším se na další outfit.

    Simple living: Jakou kosmetiku jsem přestala používat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář, jsem rada, že i takový naprosto obyčejný outfit se libí :) Prstýnky mám už delší dobu ve šperkovnici, i když jsou to dárky od přítele, zatím nejsou ani snubní či zásnubní :-)

      Vymazat
  2. Máš krásné vlasy. :) Moc se mi líbí ten kabátek, outfit je moc povedený. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, akorát bych už měla ke kadeřníkovi na zastřižení konečku :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, chci se zeptat,ten nádherný kabát je teď z nové kolekce?? Přesně takovy sháním uz hodne dlouho a nikde jsem na podobný nenarazila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bohužel nepotěším, kabátek mám doma 3 či 4 roky.

      Vymazat
  4. Celý outfit je nádherný, veľmi sa mi páči ako dokážeš ladít jednotlivé kúsky.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně sladěný outfit, nádhera!
    Tip na dámské kabátky (některé docela teplé a s vlnou) : http://taxido.cz/damske-kabaty-a-bundy/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky