Můj chlap a fotograf v jednom a jeho módní styl

Věrní čtenáři vědí, že na tomto blogu naleznou články a fotky o módě. Každý jeden článek, který zde zveřejňuji se týče mého modního stylu - kombinace, doporučení, rady, prostě módní informace. Zbožňuji si s módou hrát, kombinovat různé styly, barvy, materiály. Je to takový můj koníček, který mi přirostl k srdci a myslím, že se už neodtrhne. Je to prostě druh lásky. A tímto se i postupně dostávám k dnešnímu tématu. Bez lásky k módě bych určitě neblogovala a určitě bych neblogovala bez fotek, které vidíte u každého mého zveřejněného postu. Jsem přesvědčená, že každý sledovaný blog musí obsahovat i skvělé fotky. Když se podívám na nějaký blog, musí mě upoutat obalem, kterým jsou jednoznačně fotografie. Jsem přesvědčená, že bez zajímavých a pěkných fotografií úspěšný blog nebude fungovat. Co si o tom myslíte vy?



Za celou dobu fungování tohoto blogu jsem nevěnovala pozornost člověku, který mi věnuje svůj čas a hlavně trpělivost. Proto vám dnes představuji mého muže a fotografa v jednom. Jak jsem psala výše, že tento blog je zaměřený na módu, tak  dnešní článek nebude v jádru jiný. Psát se bude o módě pánské, konkrétně o oblíbeném módním stylu mého chlapa. Takže pánové, pokud chcete jít s módou a zvolit dokonalý pánský outfit, ve kterém se budete cítit pohodlně a zároveň stylově, jste na správné adrese. Sestavila jsem pro vás kombinaci oblečení a doplňků, se kterými neuděláte chybu. „V jednoduchosti je síla“ je mým oblíbeným módním výrokem, který se hodí pro ženy, ale ještě více pro muže. Takovým nejzákladnějším a samozřejmým kouskem v každém pánském šatníku jsou jednoduchá a účelná bavlněná trička. Pokud nemáte, napravte to! Jedná se o nejuniverzálnější kousek oblečení, který se skvěle hodí do každého stylu a příležitosti.





V dnešním outfitě se můžete inspirovat jednobarevným tričkem, ozvláštněným svým asymetrickým střihem a nápisem. Tady vidíte jak může docela jednoduché basic tričko krásně vyniknout. Protože jsem se soustředila na každodenní pohodlný outfit, modré džínové kalhoty díky unikátnímu střihu se perfektně hodí k nošení po celý den. Stejně jako v minulých letech, tak i v tomto roce se hodně nosí bombery, kožené bundy, ale proč nevyniknout z davu a být více trendy? Čtěte dále.. 





Perfektní volbou je tato stylová prodloužená mikina s asymetrickým zapínáním. V tomto modelu můžete vyrazit do přírody i do města a vždy budete vypadat dobře. Pěkné oblečení si žádá i vkusnou obuv a doplňky. Jistě jste si všimli černo-bílou kombinaci na kotníkových teniskách legendární značky, mimochodem, značku Converse s hvězdou v logu netřeba milovníkům módních ikon představovat,  korespondující s nápisem na tričku. Zlatý odepínací přívěšek na džínsech i hodinky v podobném barevném provedení k sobě krásně ladí. A co nejvíce patří k létu? Jednoznačně nesmí chybět stylové brýle.





I když jsem si s mým mužem tentokrát úlohu fotografa vyměnili, tak si myslím, že se nám to podařilo naprosto skvěle. Jak se vám tento look líbí? Uvítali by jste více článku o pánské módě a outfitech?

Boty CONVERSE / Kalhoty, Mikina, Tričko ZDE / Hodinky MICHAEL KORS / Brýle GUESS

Mějte se krásně a připomínám soutěž o nádherný šperk  ❤️

Komentáře

Oblíbené příspěvky