RED MAXI DRESS

V dnešním článku vám přináším dlouhé šaty v nadčasovém odstínu, ve kterém zazáříte vždycky, a to ani nemusí být módním hitem sezóny. Tento letní kousek v základních barevných odstínech můžete nosit na den, ale také na večerní příležitost a hlavně je oceníte na dovolené. Maxi šaty přehodíte  přes plavky, a hned si můžete z pláže odskočit do restaurace nebo okouzlit partnera na romantické večeři na pláži. V dlouhých šatech či sukni budete vždycky vypadat jako křehká a něžná bytost. Vždycky, když vidím ženu v maxišatech, musím uznat, že jí sluší. A může mít třeba velký zadek, bříško, silná stehna, široké boky. Tento ženský střih to všechno nějak decentně zahalí, postavu ucelí, opticky protáhne, tím pádem dodá sebevědomí.




Proč je musíte mít? Protože jsou určitě neuniverzálnějším kouskem letního šatníku, také je lehce přizpůsobíte své aktuální náladě nebo potřebám. Například když se cítíte na neformální variantu, oblečte k nim rovné sandály a slamák. Pokud se naopak potřebujete trochu nastrojit, zvolte sandály na podpatku a doplňky jako psaníčko, pásek a šperky. Jinak řečeno, nenajde se mnoho míst a příležitostí, kam by se letní maxi šaty nehodily. Tak neváhejte, a pokud nevlastníte minimálně jeden model, jděte do nich.



Šaty MISSGUIDED / Brýle POLAROID / Šperky SWAROVSKI

Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. Dokonalost! Vám by slušel i pytel od brambor :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tiež som chcela napísať niečo v tom zmysle, že možno pristanú všetkým ženám, ale takto dokonalo ako tebe veru nie :) krásny strih aj farba
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto su nadhernéé! A krásne na tebe vyniknu.

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou moc pěkné a jak jsi opálená, tak ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky