HELLO OCTOBER

Počasí si s námi v posledních dnech či týdnech neskutečně zahrává. Ale dnešní první říjen se vydařil jako z obrázku. Sluníčko nádherně svítilo, vítr skoro nefoukal, teploty ukázkové - co na to říct, babí léto je tady! Vím, že už ve skříni lovíme kabáty a huňaté svetry, ale v dnešním příspěvku mám pro vás outfit, který se ještě v tomto období dá unosit.




Nadšenkyně pohodlí a komfortu potěší trend v podobě volných kalhot. Tento příjemný, lehký a vzdušný kousek je prostě šik. Já jsem tímto nadčasovým kouskem přímo nadšená a vy také rozhodně nešlápnete vedle. V oblasti kotníku jsou nohavice stažené do gumy a společně s lodičkami působí velmi smyslně a žensky. Aby model nebyl příliš podzimní, spojila jsem zelenou barvu s typicky letní pudrově růžovou na lodičkách a klobouku.



Boty VALENTINO / Kalhoty RESERVED / Top ZDE / Sako ZARA / Klobouk H&M /
Kabelka LA BORSA / Šperky SWAROVSKI / Hodinky DANIEL KLEIN 

Mějte krásný začátek měsíce  ❤️

Komentáře

  1. Ano, outfit je ukázkový. Kalhoty jistě pohodlné, ale já jim nedokáži přijít na chuť. Lodičky super, bez nich by to smyslné nebylo, jen bych doporučil spíše jednoduché nude nebo černé, či v barvě kalhot. Sako je perfektní, klobouk úžasný.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, outfit se mi líbí až na ty kalhoty.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky