TIPY NA ORIGINÁLNÍ VALENTÝNSKÉ DÁRKY

Svátek všech zamilovaných, svatý Valentýn je co nevidět. I když nechává většinu mužů chladným, tak ženy jsou citlivější a na oslavu romantického svátku se těší. Takže pánové, věnujte Valentýnu náležitou pozornost a připravte pro svou milovanou polovičku nádherný dárek. A dámy, pokud to váš partner až tak neřeší, upozorněte ho na to a klidně i řekněte, co by se vám líbilo. V dnešním příspěvku mám pro vás pár tipů, kterými určitě uděláte radost.



ORIGINÁLNÍ ŠPERK
K svátku všech zamilovaných patří skutečné vyjádření lásky svým blízkým. Ať už milým slovem, zamilovanou valentýnkou nebo originálním darem. Valentýnské dárky mívají často podobu třpytivého šperku, který ženám většinou sebere slova. Ideálním řešením je například krásný šperk ve tvaru srdce. Inspirujte se tímto nadčasovým zlatým medailonkem značky Présence, který lze otevřít a vložit dvě fotografie. Skvělá možnost jak vyjádřit hlubokou náklonnost, kterou si v partnerství a lásce vážíte.
Pokud jste našli tu pravou, je Valentýn ideální čas pro zásnuby. Diamant je stejně jako partnerský vztah investicí, která se zaručeně vyplatí. Zásnubní prsten s diamantem je tou správnou volbou k vyjádření těch nejhlubších citů. Inspiraci naleznete jak na dnešních fotkách, tak i přímo na prodejnách PRÉSENCE či jejich eshopu www.presence.cz.




DÁRKOVÝ POUKAZ NA SLUŽBY OSOBNÍ STYLISTKY
Chcete originální dárek pro vaší manželku, přítelkyni, kamarádku, maminku, dceru, tchýni, kolegyni, přítele nebo manžela? Darujte zážitek, darujte mé služby OSOBNÍ STYLISTKY! Tento voucher pomůže vytřídit starý život ze skříně a dát mu nový pořádek a směr. Spojte příjemné s užitečným. Mé služby stylistky vám ušetří čas i peníze a pomůžou vám se cítit a vypadat skvěle každý den. Využijte tento opravdový zážitek a nechte si ode mně poradit. Stravme spolu detox vašeho šatníku u vás doma či společné nakupování. V případě vašeho zájmu mne kontaktujte na emailu info@iamstyle.cz a osobně už domluvíme podrobnosti.



DÁRKOVÝ POUKAZ NA FOCENÍ
Tento krásný dárek se hodí k narozeninám, svátku, k Vánocům a také i na Valentýna. Potěší nejen ženu, ale také i muže. Ideální dárek pro oba. Mnohým chybí kvalitní a profesionální fotografie, ale sami by se třeba neodvážili fotografa oslovit. Můžete jim tak udělat obrovskou radost. Je už na vás, jestli budete mít zájem o focení klasických portrétů, glamour snímků nebo focení venku. Z mého hlediska bych doporučila dárkový poukaz na Valentýnské focení, díky kterému si užijete focení se svou láskou. Tyto fotky vám budou navždy připomínat zamilované chvíle s tím, na kom vám záleží. Jenom pro představu, v dnešním příspěvku jsou všechny fotografie nafocené fotografkou Kateřinou Víchovou, se kterou je radost fotit. Načekejte na poslední chvíli s dárkem a objednejte se na focení již teď (odkaz zde). Příjemné vzpomínky jsou tím nejlepším dárkem.




Mějte se krásně ❤️



Komentáře

Oblíbené příspěvky