Nesmrtelná parka

Těšíte se na jaro stejně jako já? Bohužel realita je ovšem neúprosná. I když nám za oknem nádherně svítí sluníčko, tak před námi je ještě několik zimních týdnů. Prostě zima nám ještě nekončí. A co si v takovém mrazivém počasí obléct? Jednoznačně nás poctivě zahřeje zimní nesmrtelná bunda tzv. parka. Její velkou výhodou je široká kombinovatelnost a univerzální střih, který sluší snad každému typu postav.




Parka je druh bundy s kapucí, která je povětšinou lemovaná kožešinou. Ta má za úkol chránit proti mrazu a větru a hlavně zachytávat sněhové vločky. Já jsem pro dnešek zvolila elegantnější outfit. Pod parku jsem oblékla růžový pletený svetr ladící s ciferníkem na hodinkách a dokonalé vysoké kozačky nad kolena v barvě parky. V zimě nesmí chybět teplá šála a trendy termo koženkové legíny. Jak se vám tento ouftit líbí? A s čím kombinujete parku vy?






Boty R.POLANSKI / Leginy, parka, svetr ZDE / Kabelka LOUIS VUITTON /
Brýle POLAROID / Hodinky EMPORIO ARMANI/ Prsten PRESENCE 


Mějte se krásně a nezapomeňte se zúčastnit soutěže o nádherné Valentýnské náušnice ❤️ 




Komentáře

  1. Skvělá bunda, která se hodí téměř ke všemu a která opravdu zahřeje. Pěkné boty jsou k této bundě podmínkou. Zde jste zvolila model elegantní i praktický. Krásná ukázka, jak i v mrazech mohou ženy perfektně vypadat a zároveň se cítit pohodlně.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi na celém outfitu líbí ty kozačky, ale celkově ti to moc sluší :) já nosím párky v zimě neustále, mám doma dvě a poslední 3 roky jsem ani jiný druh bundy nevytáhla. Cítím se v ní nejvíc svá ať už chci jít jen pohodlně, nebo potřebuju něco elegantnějšího :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Skvěle sladěno,moc se mi líbí prvek růžové v této kombinaci barev ��

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky