VÍTEJTE VE SVĚTĚ LUXUSU, V KLENOTNICTVÍ APART

Milujete všechno pompézní a třpytivé?
Tak v dnešním článku jsem si pro vás připravila tipy, kde vybrat modely šperků naprosto špičkové kvality. Vítejte ve světě klenotů - v první nově otevřené prodejně v ČR, v klenotnictví APART. Šperky jsou už po staletí součástí každé ženy, dokáží okouzlit vás i vaše okolí, a proto výběrem správného šperku nikdy neuděláte chybu. I jediný šperk dokáže vyzvednout či podtrhnout vaší osobnost, dokáže na první pohled povědět i prezentovat vaši jedinečnost. Každý kvalitní nadčasový šperk má svoji hodnotu a význam. Proto přijměte pozvání do nového zářivého světa APART a objevte ten váš správný šperk.





Já jsem při návštěvě této nově otevřené prodejny prožila příjemné odpoledne i díky skvělému personálu, který je vám vždycky 100% k dispozici a s výběrem určitě perfektně poradí. Hned při vstupu prodejny na mně dýchlo kouzlu luxusu, jedinečnosti, krása v jednoduchosti a zároveň spousta luxusního třpytu. Jednoduše řečeno, čeká na vás místo toho pravého luxusu. Vybírat můžete z rozmanité škály šperků s diamanty, mnoho druhů snubních prstenů, luxusní platinové produkty, šperky ze zlata a stříbra, módní šperky a také široké nabídky hodinek různých světových značek. Pozor! Není to místo jen pro nás ženy, ale na své si přijdou i muži či nejmenší. Šperky skvěle doplňují outfit pro speciální událost i každodenní look každého z nás.





Jaký styl či barvu šperku zvolit, je jen na vás! Doporučuji si zkusit vše, co se vám na první pohled líbí, případně si nechat poradit od personálu. Klenotnictví se snaží zavděčit každému stylu a vkusu a chce, aby si klienti měli z čeho vybírat. Na tomto místě si vybere doopravdy každý. Kdo má rád nadčasovost, skvěle poslouží například jednoduché minimalistické kousky. Pokud sledujete trendy kousky, tak samozřejmě i tento styl vám APART nabízí. Úžasné šperky si můžete vybrat i podle energie, kterou v sobě ukrývají léčivé drahokamy, díky nim se budete cítit skvěle v každé společnosti. Velkou pozornost a úchvatnou podívanou naleznete ve snubních či zásnubních špercích.





Bohužel ani jeden šperk na těchto fotkách nevynikl tak jako ve skutečnosti, ale berte fotografie jako takovou ochutnávku a představení klenotnictví. Už teď se těším na další články, ve kterých vám ukážu, které úžasné kousky dodávají ten správný šarm mým outfitům. Navštivte i vy exkluzivní klenotnictví APART v obchodním centru Chodov a určitě vyberete to pravé pro sebe i krásný dárek pro Vaše blízké, který bude sloužit po celý život.


Mějte se krásně ❤️ 



Komentáře

  1. To je prostě nádhera! Moc se mi líbí šperky, které máš na prvních fotkách :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky